2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

148 بازدید | 18 پست

خانما برای یه مهمونی تقریبا بین 10 تا 15 نفر این غذاها مناسبن؟ فامیلای همسرم اولین باره میان خونمون نظر بدید 😁🙏

سوپ مرغ، قرمه سبزی، قیمه، برنج

سالاد شیرازی، زیتون، سبزی، خیار

ژله، نوشابه و دوغ

برای بعدش هم چایی و شیرینی، تخمه، میوه

بنظرتون کم نیست به عنوان اولین دیدار؟

تا حالا این حجم غذا درست نکردم دست تنهام خودم

بنظرتون خوب میشه؟

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهند❤️ هرگز از رحمت خدا ناامید نشو، همه این روزای سخت به قشنگترین شکل ممکن جبران میشن💙 لبخند بزن دلیل زیبایی خلقت.. برای تعجیل در ظهور امام زمان یک صلوات بفرستین💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قورمه و قیمه باهم خوب نیست...قورمه و مرغ شکم پر درست کن

مرغ شکم پر تاحالا درست نکردم. میترسم بد شه

زرشک پلو بهتره یعنی؟

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهند❤️ هرگز از رحمت خدا ناامید نشو، همه این روزای سخت به قشنگترین شکل ممکن جبران میشن💙 لبخند بزن دلیل زیبایی خلقت.. برای تعجیل در ظهور امام زمان یک صلوات بفرستین💕

بنظرم بجای دو تا غذای گوشتی یدونه مرغ درست کن شاید بعضیا گوشت دوست نداشته باشن مثلا بجای قیمه زرشکو پلو یا فسنجون درست کن

یکیو شب دذست کن یکیو صبح که عجله ای نشه

دوتا خورشت با هم خوب نیست معمولا قرمه سبزی با زرشک پلو با مرغ خیلی شیک تر و مجلسی تره بیشترم خورده میشه

سالاد شیرازی ام بی نهایت وقت گیره سالاد فصل هم راحت تره هم سفره رو خیلی پر تر نشون میده هم بیشتر خورده میشه

میتونی سالاد فصل بذاری با ماست و خیار

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرغ شکم پر تاحالا درست نکردم. میترسم بد شهزرشک پلو بهتره یعنی؟

بله زرشک پلو بهتره .با قورمه

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

اون خیار چی بود؟

بنظرم منم قورمه سبزی و زرشک پلو با مرغ بهتره. قیمه نذار. همه چی خوبه. ماست هم اگه دوست داری بذار. ترشی هم خوبه برا قشنگی سفره

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️