arezo_azi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 5064 عنوان کاشکی اونم همنقدر دوستم داشت💔 74 بازدید | 10 پست یه نفرو دوس دارشتم ولی بهش نگفتم،نمیدونم اونم حسی بهم داشت یانه،احتمالا به زودی هم ازدواج کنم بایکی که نمیخوانش،همش دعامیکنم معجزه بشه واونی که دوسش دارم بیادخواستگاریم فسونست و فسانهست... امروز | 16:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میناطهرانی عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 3057 😐😐😐😐😐😐یعنی میخوای زن یکی بشی که دوسش نداری ؟ جاااااانه عمت لایک نکن !
arezo_azi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 5064 😐😐😐😐😐😐یعنی میخوای زن یکی بشی که دوسش نداری ؟ اره همه میگن خوبه قبولش کن فسونست و فسانهست...
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3074 با این حس ازدواج نکن لطفا پشیمون میشیا یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
میناطهرانی عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 3057 اره همه میگن خوبه قبولش کن دوسش نداری ول کن اونم بدبخت میکنی جاااااانه عمت لایک نکن !
arezo_azi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 5064 با این حس ازدواج نکن لطفا پشیمون میشیا خب همه میگن قبولش کن ادم خوبیه میگن ممکنه دیگه یکی با این ویژگیانیاد ولی من هنوز فکرم درگیر یکی دیگست فسونست و فسانهست...
arezo_azi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 5064 دوسش نداری ول کن اونم بدبخت میکنی فعلا دعامیکنم قبل ازدواج با اون ،همونی که میخوامش بیادخواستگاریم فسونست و فسانهست...
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3074 خب همه میگن قبولش کن ادم خوبیه میگن ممکنه دیگه یکی با این ویژگیانیاد ولی من هنوز فکرم درگیر یکی دیگس ... بخاطر حرف بقیه میخوتی ازدواج کنی؟!!دلت اگه راضی به این ازدواج نباشه بعدها حسرت میخوریا از ما گفتن بود.. یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
arezo_azi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 5064 بخاطر حرف بقیه میخوتی ازدواج کنی؟!!دلت اگه راضی به این ازدواج نباشه بعدها حسرت میخوریا از ما گفتن بو ... اینو قبول نکنم ممکنه اون پسره هم هیچ وقت نیاد خواستگاریم، نمیدونم چیکارکنم فسونست و فسانهست...
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3074 اینو قبول نکنم ممکنه اون پسره هم هیچ وقت نیاد خواستگاریم، نمیدونم چیکارکنم خب اون از کجا حستو بدونه؟!نمیشه غیر مستقیم بهش پیام بدی از طریق یه نفر دیگه بفهمی حسش چیه؟یا خودت بهش بگی میتونی؟ یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
arezo_azi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 5064 خب اون از کجا حستو بدونه؟!نمیشه غیر مستقیم بهش پیام بدی از طریق یه نفر دیگه بفهمی حسش چیه؟یا خودت به ... نه نمیتونم بگم کسیم نیست که واسطه بشه متاسفانه فسونست و فسانهست...