2777
2789

من مال چند سال پیشم زمان ما نمیشد کوتاه بپوشی و همه گل گشاد میپوشیدیم تا زانو و ... حراست پدرمونو در میاورد

ولی الان رفتم یک بازاری نزدیک خونمه اکثر لباسا شدن کراپ

کتا کراپ کتن بارونی ها و جکت ها کراپن

در حدی ک حتی روی باسنم نمیگیرن

ایا الان میتونین اینارو بپوشید؟

اگر نمیتونین پس چی رو میپوشید؟

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شومیز تا زیر باسن میپوشم با شلوار بگ

البته این ترم واحد نداشتم دیگه

یا کاپشن تنها

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

شومیز تا زیر باسن میپوشم با شلوار بگالبته این ترم واحد نداشتم دیگهیا کاپشن تنها

درسته اره اخه من تعجب کردم مد به طور کلی عوض شده

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
درسته اره اخه من تعجب کردم مد به طور کلی عوض شده

آره

البته گیر میدن گاهی که حوصلشون سر نره

ولی من برام مهم نیس

تف به دانشگاه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚