الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دارم اتومات هست ومن راضی ام البته یه مشکلاتی هم داره مثلا سوختش خیلییی بالاست و ماشین سطحش پایین هست روی دست اندازها مشکل داری .و اینکه سربالایی باید از دنده درش بیاری چون تند تند دنده عوض میکنه .برای جاده خوبه خیلییی هم خوبه ولی من توی سطح شهر مشکل دارم باهاش. چون بزرگ هم هست نقطه کور داره توی آینه بغل گوشه عقب و نمیبینم .
درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
ایشالا روزی برسه منم واسه خریدن ماشین تحقیق کنم😍😍😍منم جکو دوس دارم اس5 که عالیه اما اس 3 دیروز تو خیابون دیدم به قشنگی عکسای نتی نیست خوشم نیومد...ما چنتا از همسایه هامون دارن خیلی راضین ببین کلا اگه پژو و پراید و سمند سوار بودی تا حالا این ماشینا عالین برات اما اگه ماشین مدل بالا نشستی شاید به مزاجت خوش نیاد.پیشاپیش مبارکه:-)
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...