2821
2789

خانمای زیبا توروخدااااا فردا باید برم آزمایش برای بارداری بدم دعا کنید آزمایشم مثبت شه چهارساله منتظرم دعام کنید 🙏🤲🤰میشه خدایا منم خامله باشم توروخدا محتاج دعای تک تکتونم ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاء الله مثبت میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

انشاالله که مثبته نگران نباش من هم دلم بچه میخواست سنمم چهل ساله وقتی پریود نشدم دلم نبود آزمایش بدم میگفتم منفی میشه تا دیگه ماه تموم شد رفتم آزمایش دادم وقتی برگشتم خونه لکه دیدم کلی گریه کردم به شوهرم گفتم کاش آزمایش نداده بودم وقت گرفتن جواب همسرم با ناراحتی رفت من نرفتم همراهش وقتی اومد میخندید گفت گرفتم جوابو نگاهش نکردم از بین زاه برگشتم به خانمه گفتم جوابش چیه گفت مثبت ...ولی خب الانم نگرلنیهلی خودمو دارم بارداری سختی دارم بخاطر فشار بالا و لکه بینی

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
انشاالله که مثبته نگران نباش من هم دلم بچه میخواست سنمم چهل ساله وقتی پریود نشدم دلم نبود آزمایش بدم ...

اخی عزیزم بخدا خیلی خوشحال شدم باردارید انشالله که چیزی نیست و بسلامتی کوچولوتونو بغل بگیرین. الان که حامله اید برام دعا کنید 🙏🥺💖💖💖

اخی عزیزم بخدا خیلی خوشحال شدم باردارید انشالله که چیزی نیست و بسلامتی کوچولوتونو بغل بگیرین. الان ...

سلامت باشی عزیزم نگران نباش استرس نداشته باش من سنم بالا بود وقت نداشتم الانم حاملگی سختی دارم حتما برات دعا میکنم خدا یه بچه سالم بهت بده و حاملگی راحتی داشته باشی شمام برا من دعا کنید که بچه م بسلامتی دنیا بیا 😘

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍