2777
2789
عنوان

فکر کنم

33 بازدید | 5 پست

اونی پسره ک باهاش رفتم دیت و بهم گفت قبلا نامزد کزده وجدا شدند اینا این هفته نامزدش ازدواح کرده اینقدر بهم ریخته استوری و .....لایک خاش تموم شکست عشقی و اینا شده

دلم خنک شد چون اون حق نداشت زمانی ک تو ذهن و قلبش کسی هست یه نفر دیگه رو وابسته و دلبسته خودش کنه

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

چرا وقتی نامزد داشت با ت اومد دیت؟

یه دختر احساساتی با یه دنیای صورتی و خیالات رنگی رنگی🎀 ✨ عاشق حیوون ها هستم(از این مدلها ک تو خیابون هم اگه یه گوربه ببینم مث بچه ها میخام دنبالش برم و نازی کنم:))) هنوزم فیلمای پرنسسی میبینم همینطورم عاشق فیلم دیو دلبررر💃 از پارادوکس ها هم خوشم میاد🌚🌝 فاز خودمو بعضی وقتا نمیدونم میبینی یه بار شاید یه آدمی باشم که فرداش نباشم🫠و به این معتقدم دنیا با شوشو واسم گشنگه هی هی🤭🌌دوست دارم تو لحظه زندگی کنم💢 لالا دوس دارم غذا دوس دارم و زندگی هم زیباست🫶 و دوس دارم با همه مهربون باشم🫂💝

چرا وقتی نامزد داشت با ت اومد دیت؟

ن یکسال بعدش ولی مشخص یود هنوز بهش فکر میکنه و دوسش داره

اصلا یکی از دلایلی ک بیخیالش شدم همینه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن یکسال بعدش ولی مشخص یود هنوز بهش فکر میکنه و دوسش داره اصلا یکی از دلایلی ک بیخیالش شدم همینه

وای خیلی حس بدیه اسی درکت میکنم

یه دختر احساساتی با یه دنیای صورتی و خیالات رنگی رنگی🎀 ✨ عاشق حیوون ها هستم(از این مدلها ک تو خیابون هم اگه یه گوربه ببینم مث بچه ها میخام دنبالش برم و نازی کنم:))) هنوزم فیلمای پرنسسی میبینم همینطورم عاشق فیلم دیو دلبررر💃 از پارادوکس ها هم خوشم میاد🌚🌝 فاز خودمو بعضی وقتا نمیدونم میبینی یه بار شاید یه آدمی باشم که فرداش نباشم🫠و به این معتقدم دنیا با شوشو واسم گشنگه هی هی🤭🌌دوست دارم تو لحظه زندگی کنم💢 لالا دوس دارم غذا دوس دارم و زندگی هم زیباست🫶 و دوس دارم با همه مهربون باشم🫂💝

وای خیلی حس بدیه اسی درکت میکنم

خیلیییییی

بعد میدونه من انفالوش نکردم اینا

استوری شکست عشقی ایما گذاشته اعصاب منو ریخته بهم

خیلییییییبعد میدونه من انفالوش نکردم اینا استوری شکست عشقی ایما گذاشته اعصاب منو ریخته بهم

اه اصن بش محل نده

ذات این جور پسرا اینه که بگن ارع ما درست شدیم و اینا که دوباره پیششون برگردی ولی وقتی برمیگردی دوباره همون اش و همون کاسه