2777
2789
عنوان

کربلا رفته ها لطفا بیاین کمکم کنین

108 بازدید | 13 پست

سلام

برای کربلا چقدر هزینه میشه؟

یکی که هزینه تور هست که اقامت و غذا هم داره و هزینش مشخصه

باز چه هزینه هایی هست

یک مادر و پدر بخوان برن، مثلا برای سوغاتی چقدر باید کنار بذارن

سوغاتی چیا میتونن بخرن؟

لباسای اونجا چطوره؟ گرونتره از اینجا؟

غیر لباس باز چیا میشه خرید؟

مثلا فکر کنین مامان باباتون دارن میرن

برای شما و همسر و بچتون چیا میشه بخرن

برا خاله و عمه چی بخرن که هم گرون نباشه هم یع چی بالاخره خریده باشه

سجاده و مهر خوبه؟

چقدر هزینه این سوغاتیاست؟

هم گرونی شده و دلار هم گرون شده

هم زشته دست خالی برگردن

میخوام بدونم چقدر پول کنار بذارن کافیه

هیجی نمیدونم

کمکم کنین

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

بسته به شهرتون قیمت متغیره خب

با حج الزیارت برین هم امنه هم راحته

قیمتا هم ارزون تره به پول ما

سوغاتی هم چیز خاصی ندارن همش وسیله های چینی ریخته تو بازارشون از اینجا بخرن بعد برن بهتره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)امام علی(ع:فرصت به مانند ابر گذرا مىگذرد، پس فرصتهاى نیک را غنیمت دانید.بزن زخم،این مرهم عاشق است,,,,که بی زخم مردن،غم عاشق است.خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left 🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹تیکر رسیدن به وزن هدف

بسته به شهرتون قیمت متغیره خببا حج الزیارت برین هم امنه هم راحتهقیمتا هم ارزون تره به پول ماسوغاتی ه ...

نه هزینه تور که مشخصه

هزینه سوغاتی اونجا رو میگم

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس اونجا خیلی ارزونتره از اینجا

چادراگه خواستن بخرن از نجف بخرن

مهر و تسبیح.و جانماز از کربلا بخرن

بگو از خادم ها تربت بگیرن.

بگو سلام منو برسونن به ارباب 🫠💔 اسمم سپیده ست

سفرشون بی خطر خداپشت و پناهشون

که فراوان طلبت کردم و نتوانستم..🙂

بستگی به بودجه خودتون دارن

مامان بابای من مکه که رفتن برای خواهرا پارچه آقایون بلوز

برای داماد ها عطر

بقیه هیچی

همشم همیجا خریدن

اونجا هم وقت نمیشه هم گرون هم حمل و نقل سخته

شماهم همینجا بخرید

یک مادر دهه ۷۰

عراق معمولا پارچه های فیکی داره

لباساشم ما نمیپسندیم و کمه... اما اگه چیز مورد پسندی باشه واقعا جنس خوبیه و نسبت به ایران قیمت مناسب تری داره

بهترین سوغاتی که میشه آورد لوازم پذیراییه به نظرم، اونم نسبتا قیمتش بد نیست اما ارزونم نیست

۵۲۰۵💍✨

من پارسال رفتم ، ده میلیون خرج شد و تنها چیزی که یادم میاد خریدم به انگشتر در نجف برای خودمه و یه عطر

اونجا عطر های از لحاظ قیمت خوبه هم کیفیت عاااالیه

بعدم ببین سوغاتی یه چیز مسخرست اون بنده خدا ها میرن زیادت کنن قرار نیست فکر شون درگیر باشه چی بخرن با ایییین گرونی!! واقعا الان دیگه مثل پارسال نیست نمیشه خرید کرد زیاد نهایتا هل بشه خرید چون یادمه هل ارزون بود

نه هزینه تور که مشخصههزینه سوغاتی اونجا رو میگم

اخه بستگی داره چی بخرن دیگه

درکل قیمت اجناس از اینجا ارزون تر در میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)امام علی(ع:فرصت به مانند ابر گذرا مىگذرد، پس فرصتهاى نیک را غنیمت دانید.بزن زخم،این مرهم عاشق است,,,,که بی زخم مردن،غم عاشق است.خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left 🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹تیکر رسیدن به وزن هدف

دینار آماده داشته باشه

من رفتم ۵ میلیون سوغاتی خریدم اربیعن رفته بودم اون موقع دلار که خریدم ۴۰ بود اونجا میفروشن

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

اخه بستگی داره چی بخرن دیگهدرکل قیمت اجناس از اینجا ارزون تر در میاد

چی بخرن که هم سبک نباشه

هم گرون نشه

چی بخرن که هم سبک نباشههم گرون نشه

مامانم تازگی رفته بود برای هر خانواده یه پتو ژله ای خریده بود با تسبیح

به نظرم کافیه دیگه حمل کردنش هم راحته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانم تازگی رفته بود برای هر خانواده یه پتو ژله ای خریده بود با تسبیحبه نظرم کافیه دیگه حمل کردنش ه ...

چقدر شده بود هزینه سوغاتی