2777
2789
عنوان

زنگ بزنم یا نزنم 🥺

236 بازدید | 51 پست

اکسم مگه رفتن گفت علاقه ای به من نداره و اخلاق هامون بهم نمیخوره از یه فالگیر پرسیدم مشخصات همه چیش دقیق گفت گفتش اون برنمیگرده منتظر زنگ تو و خیلی ناراحته از جدا شدنمون بهم گفت که اگه میخوای برگردی بهم بگو بگم زنگ بزنی چیکار کنی از طرفی میگم چقدر باید خودمو کوچیک کنم و یکی از اشناهامون گفته چند وقته همش ناراحته تو خودشه

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لطفا ریکوئست قبول میکنی بهت پیام بدم

قبول کردم گلم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

ن اصلا تحت هیچ شرایطی نزنگ

اخه خیلی میخوام زنگ بزنم چطور با اعتماد بنفس حرف بزنم باهاش

زنگ بزنی سنگ رو یخت میکنه

میشه کمکم کنی اخه ایشون فالگیره گفته زنگ بزنم منتظر زنگ منه خیلی خیلی میخوام بزنگم حداقل راهنمایی ام کنید چی بگم

میشه کمکم کنی اخه ایشون فالگیره گفته زنگ بزنم منتظر زنگ منه خیلی خیلی میخوام بزنگم حداقل راهنمایی ام ...

آخه حرف فالگیر ک سند نیس

خب زنگ بزن بگو ک خابتو دیدم

تو خاب دیدم ک خیلی برام بیقراری میکنی حالم ی جوری شد

گر ک مجنونم شوی از هرچ لیلاسرترم😌 تاتویی سلطان قلبم عاشقی را از برم🫣واس منم:نفلهنفله😏....

آخه حرف فالگیر ک سند نیسخب زنگ بزن بگو ک خابتو دیدمتو خاب دیدم ک خیلی برام بیقراری میکنی حالم ی جوری ...

بد نشه بنظرتون ؟ ببخشید گلم تو رو هم اذیت میکنم