2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 33 پست

بنظرم یک تصمیم شخصی هست

بهش اجبار نکنید

اما میتونید از فوایدش اگاهش کنید که فکر نمیکنم نتیجه بده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجا گفتی خودتم سالی دو سه تا میگرفتی ، تاااازه امسال تصمیم داری کامل بگیری! جوگیریاhttps://ninisite.co/discussion/topic/17991054/خیلی-ذوق-دارم-واسه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بهش بگو فکر کن داری رژیم میگیری که بدنت سم زدایی شه، سبک بشی....

خیلی از کسایی که روزه نمیگیرن (غیر از اونایی که واقعا بیمارن و براشون مضره) به خاطر جبهه گیری در برابر دینه. وگرنه انواع رژیم ها رو امتحان میکنن....

اجبار نیس هرکس نظر ایده اعتقاد خاص خودشو داره اینه ک میگن احترام ب عقاید

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

در مورد این مسائل اگه براتون اینقدر مهمه باید قبل ازدواج ب تفاهم برسید نه الان

من خودم سال های زیادی روزه میگرفتم الان ۴ ساله نمیگیرم ب کسی کاری ندارم کسی هم ب من کار نداره

کاری نداره ..منم که زیاداصرارش نمیکنم حتمابایدبگیره و...ولی اینجوری فکرمیکنم تروخشک باهم میسوزن

یعنی چی تر و خشک میسوزن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

کاری نداره ..منم که زیاداصرارش نمیکنم حتمابایدبگیره و...ولی اینجوری فکرمیکنم تروخشک باهم میسوزن

یعنی شما تصور میکنی برای روزه ای که همسرت نگرفته، شما رو میبرن جهنم؟

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

بهش بگو فکر کن داری رژیم میگیری که بدنت سم زدایی شه، سبک بشی.... خیلی از کسایی که روزه نمیگیرن (غیر ...

عزیزم. ما وسط رژیممون کلی اب میخوریم. و برای رژیم میریم پیش یه متخصص تغذیه

شوهر منم ولی کارش سخته من زیاد توجه نمیکنن،بچه از مادر الگو میگیره مهم خودتی گلم

دقیقا خانواده ش اصلا اعتقادی به این چیزاندارن

من دوسه بارگفتم دیدم گوش نمیده کاری ندارم بهش..فقط اعصاب خودم خوردمیشه