2777
2789
عنوان

بچه بیاین غیبت درباره ی جاریه😁

115 بازدید | 17 پست

برادر شوهرم با دختر دایی اش عقد بوده و اختلاف داشتن میره تو این گروه های چتی تلگزام که یه دختره اونجا باهاش دوست میشه و باهم میرن تو رابطه البته به گفته دختره برادر شوهرم بهش نگفته زن داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بیچاره جاری

هیچی دیگه این دختره پدر مادرش طلاق گرفتن و داداش داره که ازدواج کرده رفته یه شهر دیگه اینم کلا رفیق باز بوده دختره، میاد با برادر شوهرم دوست میشه و رابطه و .... حامله میشه

هیچی دیگه این دختره پدر مادرش طلاق گرفتن و داداش داره که ازدواج کرده رفته یه شهر دیگه اینم کلا رفیق ...

امان از این مردای خائن هوسباز

خودت زن داری بی شرف

میری با دختر مردم !

هم زنش گناه داره

هم اون دختری که نمیدونه طرفش متاهله

هیچی دیگه این دختره پدر مادرش طلاق گرفتن و داداش داره که ازدواج کرده رفته یه شهر دیگه اینم کلا رفیق ...

میذاره ۲ماه بگذره بعد زنگ میزنه میگه من حامله ام اینم بگم قبل از اون شوهر من چون قبل نامزدی با من یه نیم شاسی گرفته بود رانندگی هم نمی کنه چون قبلا تصادف کرده فوبیا داره ماشین زیر پای برادر شوهرم بوده یه مقدارم پول برای شراکت سر یه موضوعی که کلا برادر شوهرم هم پول به فتا داد هم ماشین رو خیلی به دختره حال میده به گمونم دختره سر همین فکر میکنه همه چیز مال برادر شوهر منه حامله میشه اینم بگم با پول شوهرم که دست برادر شوهرم بوده قبل بارداری بینی اش عمل می کنه

عریزم تایپیست نیستم که در حد توانم می نویسم 😁😁

شوهر من هم اینقدر ساده و ابله که نگم براتون از سادگی این مرد چون برادر بزرگه هیچی نمیگه بدبخت داداشاش تا استخون شیره جونش ازش گرفتن الان بالای ۴۰ سالشه هیچی از خودش نداره ولی دارم با هزار بدبختی قرض و اینا میخوام یه پراید بگیرم اگه برادر شوهرام بذارن چون حسابی زبون بازن و با داداش داداش این رو سری خر میکنن و پول ازش میگیرن اینقدر کبابم سر این موضوع گه نگم، برادر شوهرم هم با پولایی که از شوهر من دستش بود زنش رو راضی کرد بره طلاق بگیره البته زنش خیلی میخواستش ولی برادر شوهرم چون با دختره خیلی رابطه داشت پیش این بیچاره نمیخوابید مهریه اش رو داد با پول شوهر ساده ی من و رفت این دختره ی نکبت رو گرفته

شوهر من هم اینقدر ساده و ابله که نگم براتون از سادگی این مرد چون برادر بزرگه هیچی نمیگه بدبخت داداشا ...

سه ماهش بوده تقریبا عقدش کرد تا ۹ ماهگی خونه مادر شوهرم بود تا زایید الانم یکماهه زاییده خونه مادر شوهرمه چون مادر خودش بهش رو نمیده بیاد پیشش همش خونه مادر شوهرمه ، مادر شوهرم و خواهر شوهرام ازش آسی شدن ولی خیلی پروئه ۲۳ سالشه همه بچه اش دوس دارن ولی خودش رو زیاد نمیخوان میگن راضی نبودیم این عروسمون شه سر اینکه حامله شد یکدفعه رفتن عقد کردن حتی یه حلقه هم برای ازدواجشون نگرفتن وقتی می بینه شوهر من برام سنگ تموم گذاشت برای عقدمون رسما افتاده رو دور لج

سه ماهش بوده تقریبا عقدش کرد تا ۹ ماهگی خونه مادر شوهرم بود تا زایید الانم یکماهه زاییده خونه مادر ش ...

همش خودش رو با من مقایسه میکنه جهازم بینوا نیورده فقط خوب نیست بگم گناه هم داره فعلا یه جارو برقی گرفته یه توستر شوهرشم یخچال گرفته و تلویزیون یه خونه مادر شوهرم براشون اجاره کرده رفتن سر زندگیشون، احساس میکنم با پول شوهر من خونه گرفتن و شوهرم نمیگه آخه این هیچی نداشت، الان بچه اش بدنیا آمده یکماهه اصلا نمیدونم چرا احساس خوبی نه به این زن دارم نه به بچه اش چیکار کنم این حسم از بین بره

شوهرت خیلی بی عرضه ست...

چیکار کنم صدبار بهش گفتم داداشت با پول تو طلاق داد دوباره زنگ گرفت حالیش نیست تا قهر میکنم میگه دیگه تکرار نمیشه دوباره یکم رابطمون خوب میشه میره سمت داداشاش احساس میکنم برادراش مخصوصا داداش کوچیکش طلسمش کرده الانم طبقه مامانش رو قولنامه خریده از خانواده بعد قولنامه رو به اسم مادرش گرفته میگم برو بگیر به نام خودت بزن یوقت مامانت طوریش بشه داداشت میکشه بالا میگه نه داداشم اینطور نیست پسر خوبیه ار بس باهاش بحث کردم سر این موضوع برگشت گفت تو مسائل خانوادگیم دخالت نکن داری دلم رو از داداشام سیاه میکنی