خفته__chica_ مدیر عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 282 عنوان افطار | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 34 پست برای افطار چی درست کنم که آسون و خوشمزه باشه امروز | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خفته__chica_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 282 سلاممِشکوفی یا مُشکوفییک نوع دِسر هستکه اصالتا مازندرانی هستاز نشاستهگلابشکرو...درست میشهو حالت تقری ... برم اینو درست کنم انگاری خوشمزست
کافه_نادری عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2027 الویه خیلی دردسر داره به نظرم اصلا آسون و سریع نیست 😭😂 ازین ساده تر دیگه نون پنیر هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶
بنده_خدا_هستم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 6047 اونم نمیخورن😂ما وضع مالی خوبی نداریم ولی بازم اعضای خانواده هر چیزی نمیخورن هر روز باید یا پیراشکی ... یه دسر فوق راحت و سریع۳قاشق آرد۳قاشق شکریه کم وانیل۲ لیوان شیرهم بزن بذار رو گاز هم بزن تا غلیظ شهآخرش نیم لیوان گلاب بریز بعد یه قل خاموش کن
zysm عضویت: 1404/08/20 تعداد پست: 659 برم اینو درست کنم انگاری خوشمزست سلامبلهخوشمزستو اکثرا برای اولین بار بعد خوردن تعریف میکنن.ولی چون نشاسته داره کمی قلق دارهبرای اولین بار درست کردنفکر نکنم بد بشهامیدوارم برای شما هم خوشمزه بشه😍نوش جان.🌸