2777
2789

میگه بعد ازدواج با تو این شکلی شد ب من چه اخه ، مادرشوهرم چون خیلی کنترلگر و سختگیر بوده شوهرم انگار ازدواج کرده از زندان ازاد شده و الان اختیار همه چی با خودشه

با مادرش بد نیست اما خب خیلیم عاطفی نیست باهاش ، اینجوری نیست ک بره بغلش کنه و ببوستش و احساسات ب خرج بده ، گهگاهی با هم لجبازی هم میکنن

مثلا هفته ای یک بار زنگ میزنه به مادرش و سر میزنیم اونجا

مادرشوهرم کلا دلش میخاد همه جا رییس باشه الان باور این موضوع ک منم مثل خودش دلم میخاد اختیار زندگی دست خودم باشه براش سخته

من اگه بخام ی ذره تو نقش مادری فرو برم ک کلا هم کار اشتباهیه شوهرم خیلی کلافه میشه برا همین بیشتر دوستیم با هم و هیچ کدوم برا اون یکی تعیین تکلیف نمیکنه برا همین خیلی دلش به خونه گرمه و اینجا براش امنه

با مادرشوهرمم ی ذره بخوای صمیمی شی میخاد تو همه چی دخالت کنه باید رسمی برخورد کرد باهاش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دمت گرم اسی

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بگو مامان جون این حرفااا چیهههه آقا غلام علی عاشقتونه مامان جوووون

یکم خرش بکن که باهات بد نشع مادر شوهرت

بگو نههه مامان جان اشتباه فکر میکنی اصلااا اینطوری نیست همیشه خوبیتون توی خونمون هست

بگو این توقعی که از پسرت داریو باید از شوهر خودت داشته باشی پسرت دیگه خانواده خودشو داره عین خودتو ش ...

پدرشوهر من میمیره برا مادرشوهرم کلا همه کاره خانومشه

ایشون از عدم اطاعت کردن پسرش ی ذره شاکیه 😅

بهترین کار👏👏👏معلومه عاقل هستی

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨