2777
2789

من خانمی ۲۷ ساله هستم که سال ها تحت کنترل پدری کنترل گر و خشمگین و ترسناک و تعصبی و ضد زن بودم. اجازه زنانه بودن نداشتم. کلا لاک و رژ و همه چیز و لباس های زیبا و دخترونه حق پوشیدن نداشتم و حق بیرون رفتن و با گوشی حرف زدن هم ندارم. دوست هم حق ندارم داشته باشم. باشگاه و گردش و بیرون و همه چیز قدغن. فقط درس خوندم کمی یه شغل مسخره با حقوق ناچیز دارم. ماهی ۱۲ تومن. شغلم هم زن هستن محل کارم آقا ها پیر هستند. اگر یک آقای جوون داخلش بود نباید میرفتم. دانشگاه هم پیام نور خوندم اصلا حضوری نبود.

کلا این همه کنترل و تعصب من رو افسرده کرده و من افسردگی شدید دارم. من نمیدونم پیش کدوم دکتر برم. دارو بده بی حس بشم. امیدی هم به تغییر ندارم مطمینم تا ۲۰ سال دیگه هم همین شرایطم

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی

اگه تهرانی برو ونک آتیه ذهن درخشان واسه روان درمانی

یا تو نت سرچ کن دکتر زهرا صالح زاده واسه روان درمانی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب سوال اینه که اگر سرپیچی کنی مثلا چیکار میخواد بکنه ؟گاهی وقتا آدما خودشون مطیع میشن و اجازه میدن ...

کردم چوب و کتک و فوش

جایی هم ندارم برم وگرنه میرفتم

دارو فقط میتونه یکمی صبورترت کنه تو باید شجاع بشی و مهارت یاد بگیری جلوی همچین آدمی سر خم نکنی

انجام دادم فایده نداشت تهدید به مرگ و حبس تو خونه و نرفتن سر کار شدم و کتک و چوب هم افتادن دنبالم و فوش های زشت