2777
2789

یکی تاپیک زده سیبیل دراوردم و ...حالم از خودم بهم میخوره شوهرم بره هوو سرم بیاره حق داره! بعد همه بهش میگن خجالت بکش باید به خودت برسی و شوهرت چه گناهی کرده؟

اصلا این از کجا اومده که یه زن باید حتما همه موهای بدنشو بزنه و همیشه آرایش کنه

وگرنه اگه شوهرش خیانت کنه حق داره؟! 

آدم میتونه شکل خود واقعیش باشه با موهای بدن و صورتش، بدون آرایش و تمیز باشه وبااعتماد بنفس.و مردا هم یاد میگیرن بدن طبیعی رو دوست داشته باشن نه رنگ وشیو شده رو. نمیگم آدم پر مو باشه ولی میتونه مدتها صورتش و اصلاح نکنه و انتظار نداشته باشه شوهرش ازش حالش بهم بخوره. این بزرگترین توهین به همسرانمون هم هست. بیاید خودمون و دوست داشته باشیم و به همسرانمون احترام بذاریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعار دادن راحته شما یه ماه سیو نکن ببین شوهرت طرفت میاد کلا انسانیم و باید مرتب باشیم وگرنه فرق ما با حیوان چیه زن و مردم نداره همه باید مرتب باشن و اراسته 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
ارایش نیس این ، تمیز بودنه نظافته

یعنی نمیشه با موهای صورت و بدن تمیز بود؟ من خودم غیر از زیربغل و پاهام هیچ اصلاحی نمیکنم.نهایتش دکلره میکنم.چه ربطی به نظافت داره؟ الان شوهر من باید ازم متنفر باشه؟

آدم وقتی به خودش میرسه برای خودش ارزش قائل شده

یعنی چی خوده واقعیش باشه  

اگه کثیف باشیم واقعی هستیم؟؟؟؟

‏ایا میدانستید نظرات شما در مورد دیگران فقط چهره واقعی خودتون و نشون میده نه دیگران؟!
آدم وقتی به خدش میرسه برای خودس ارزش قائل شده یعنی چی به خوده واقعیش باشه     اگه کثیف ب ...

باریکلا

‏«اِرحَم مَن رأسُ مالِهِ الرّجاءُ و سِلاحُهُ البُکاءُ.»‏رحم کن به کسی که سرمایه‌اش امید به تو و اسلحه‌اش گریه است 

خب کسی که مبنای اعتماد به نفسش متد روز و اصلاح باشه نمیتونه مثل شما فکر کنه ، به نظر من خانما باید نوع نگاه شون رو به زیبایی عوض کنند ، یعنی طبق متد روز باشند و خوشگل و خوش رنگ و لعاب باشند اما این کارا رو واسه دل خودشون انجام بدن نه اینکه شوهر دزدی و خیانت و از این دست حرفا