2777
2789

وقتی خیلی زیاده

واسه مچاله شدن روح و روانتون

واسه خفه کردن اشک و صداتون تو بالش

واسه ظاهر آروم و باطن داغون

واسه فرسودگی

واسه سوخت شدن جوونیتون

وقت هست بخدا

بگید بخندید با دوست و رفیقاتون با همه خوش باشید

من نه همسرم خیانت کرده ه خسیسه نه چشم چرون و هرزه اس.. هیچکدوم نیست ولی....

فکر نکنید ازدواج یعنی آرامش 100 درصدی و عشق و آرامش

شاید ده بار اشک و غمتون واسش مهم باشه ولی بعدش بی تفاوت رد میشه

نکنید با خودتون

🫠💔

من دنبال نصیحت نیستم لطفا نصیحت نکنید

چی بگم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اونایی که پدر مادرشون عالین ازدواج خوب نیسماها فرار کردیم فقط باید قدر خونه ی شوهرو بدونیم

منم فرار کردم

فکر کردم وارد بهشت میشم اما وارد جهنم شدم

نمیدونم تا کی میتونم ولی یا میرم یا جنازمو از این خونه میبرن و داغ میشم رو دل همه

منم جایی واسه رفتن ندارم...

چی بگم...

منم فرار کردمفکر کردم وارد بهشت میشم اما وارد جهنم شدمنمیدونم تا کی میتونم ولی یا میرم یا جنازمو از ...

باور کن زندگی الانمون خیلی خوبه فقط توقع کارایی که پدرمون نکرده رو از همسرمون داریم محبتایی که ندیدیمو از شوهر بدبخت میخوایم

قبول نداریم شاید اونم تو خانوادش شرایط بدتریو تجربه کرده

نه اتفاقا متاهلم وسنمم کم نیست.

پدر و مادرت باهات خوب بودن؟

من یکی که از وقتی یادمه وسط جنگ بودم

همین باعث شده نتونم درست زندگی کنم زود از کوره در میرم

توقع دارم شوهرم هزارشو بزاره برام

ولی خب نمیشه

باور کن زندگی الانمون خیلی خوبه فقط توقع کارایی که پدرمون نکرده رو از همسرمون داریم محبتایی که ندیدی ...

پدرم برام همه کار کرده

فقط تو خونه جز بابام کسایی هستن که حاضرن بمیرم ولی همینجا بمونم

توقع اینکه حرفامو به خانواده اش نگه و در مقابل خانواده اش ازم دفاع کنه واقعا زیادیه؟

چی بگم...

پدرم برام همه کار کردهفقط تو خونه جز بابام کسایی هستن که حاضرن بمیرم ولی همینجا بمونمتوقع اینکه حرفا ...

پس تو چند پله جلو تری

اگه شوهرت عاشق رابطه اس بعد رابطه براش دلبری کن و راجب این کار بدش باهاش صحبت کن

منم فرار کردمفکر کردم وارد بهشت میشم اما وارد جهنم شدمنمیدونم تا کی میتونم ولی یا میرم یا جنازمو از ...

مرد بفهمه قبلا مشکلاتی داشتی اگه حسود و رقابتی و عقده ایی باشه زندگی زنو تلخ میکنه بجای راحتر کردن زندگی زن حتی چشم دیدن راحتی زنو نداره