2777
2789

سر سفره مادرشوهرم پرسید شیر میخورین خب من دوست ندارم گفتم نه.

بعدش یک ربع بعد پرسید از من فلانی اش میخوری منم گفتم ن...

چرا باید بپرسه من خوشم نمیادـروم نشد یجوری میشم بنظرتون کار من درست بوده...

اصلا ما از مهمون نمیپرسیم چی میخوری یجوریه...

بنظرتون من توقعم بالاست یا خجالتیم؟ نمیدونم یجوری شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما معمولا از کسی سوال نمیکنیم سفره میچینیم همه چیم میاریم

هر کی هر چی دوست داشت میخوره

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

خب زشته از مهمون یکسر سر سفره بپرسی میخوری میخوری خب. بریز شاید خورد... یجوریه

آره خب سوال پرسیدنه زشته ولی شاید شمارم مثل بچه هاش میبینه بخاطر همین باهات راحته

من خودمم مهمونی جایی برم خوشم نمیاد یکی بگه بیارم؟ خب آدم روش نمیشه

من زاده ی ماهم🌚با همه مهربانم🤍خوشگل و ناز و پرنور🌙سرد و کمی پرغرور☄️

وقتی اونا اینجوری ان، تو ام رک باش ، من که اگه بخوام چیزی بخورم خیلی مودبانه میگم بله بی زحمت میخورم

ممگه روخودم کار کنم.. اخه خوشم نمیاد بلند سر سفره بیست نفره بگه فلان چیزو میخوری..

ااره دقیقا ماهم اینجوری هستیم بخدا

درستش فکر میکنم همین باشه

از نظر من یه نوع بی احترامی تلقی میشه که هی بپرسه اینو میخوری اونو میخوری😂😂مگه چقدر زمان میبره یه سفره چیدن

ولی خب سبک زندگی ها متفاوته

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪