2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت مناسب و کیفیت عالی باهم ست نیستن عزیزم

اگر خیلی عجله داری، میتونی بری تو مغازه های یافت اباد، همون جا بپسندی و همونجا بار بزنی بیاری، وگرنه خیلی بد قولن، خیییییلی

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

تولیدی های مبل و سرویس خواب یافت اباد، تو نعمت اباد و چهار دنگه هستن

ضمنا موقع قرار داد حتما بنداش رو خوب بخون، مثل من کلاه سرت نره، تحویل از درب کارخانه و هزینه به عهده مشتری هستش

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

از نظر من الکی وقتتو تلف نکن توی چهاردانگه و نعمت آباد که اصلاااااا/ واقعا بی کیفتن و بدقول  . من خودم از دکوچید خرید کردم . خیلی ام راضیم . از طریق اینستاگرام باهاش آشنا شدم . ارسالشونم رایگان بود برای تهران . دکوچید رو سرچ کن تو گوگل .سایتم داره . بهم گفتن ده روزه تحویل میدیم پنج روزه تحویل دادن . 

از نظر من الکی وقتتو تلف نکن توی چهاردانگه و نعمت آباد که اصلاااااا/ واقعا بی کیفتن و بدقول  . ...

چقدر کارای دکوچید قشنگه / رفتم سایتشونو دیدم / شما کی خرید کردید ازشون ؟ گارنتی هم داره ؟

من حدود چهار ماه پیش خرید کردم انصافا توی مدتی که دنبال سرویس خواب بودم کار به تمیزی این شرکت ندیدم اگرم مشابهش میدیدم قیمتهاشون نجومی بود.دکوچید کارش شرکتیه . تا اونجایی که من میدونم کارای شرکتی و دارای برند قیمتهاشون سرسام آوره ولی خداروشکر این اینجوری نبود .