2777
2789
عنوان

خردکن برقی یا دستی

60 بازدید | 11 پست

بچها ما خردکن دستی از اینا که با نخ کار میکنه داریم. من چون چشمام با پیاز خیلی میسوزه برام خیلی کاربردیه. اما برای پوره کردن بعضی چیزها حس میکنم شاید خردکن برقی بهتر باشه. ما مولینکس از این چرخ گوشت فشاری قدیمی ها داریم اما وقتی غذایی یکم آب دار باشه میترسم ازش استفاده کنم. گوشتکوب برقی هم که استفاده میکنم چون تیغاش کوچیکه پوره رو اونطور که دلم بخاد نمیکنه. میشه اگه تجربه استفاده از این دوتا رو دارید یه مقایسه کنید؟

من و خدا و یه لقمه نون و وطن🩹

همشو دارم هر کدوم در جای خودش خوبه مولینکس که اصلا آبدار نباید ریخت ،ی خردکن یا غذاساز بگیر

مثلا واسه پوره کردن نخود پخته برای دسر حمص ، خب یکم آب نخود باید روش ریخت دیگه. از طرفی گوشتکوب تکه های پوره نشده بجا میذاره. به نظرت خرد کن برقی این کار رو برام میکنه؟ آخه نظرات کاربر رو توی سایها میخونم مثلا نوشتن با خردکن برقیه گوجه هم نتونستن پوره کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا واسه پوره کردن نخود پخته برای دسر حمص ، خب یکم آب نخود باید روش ریخت دیگه. از طرفی گوشتکوب تکه ...

آره حتمااا ،احتمالا خردکن شون خوب نبوده ،من غذاساز و مولینکس و خردکن و گوشتکوب و خردکن دستی دارم و از همه ش هم استفاده میکنم ،البته گوشتکوب برقیم سه کاره س خرد کن داره کاسه ش کوچیکه ولی برای مواردی که میخوام خووووب له به بشه عالیه عالی

آره حتمااا ،احتمالا خردکن شون خوب نبوده ،من غذاساز و مولینکس و خردکن و گوشتکوب و خردکن دستی دارم و ا ...

بعد مگه خردکن برقی با غذاساز فرق دارن؟

پس من غذا ساز بگیرم بهتره نه؟ خرد کن همون دستی کارمو راه میندازه

ببین برای حمص که مثال زدی غذاساز و خردکن چون گنجایش ظرفش زیاده اون بافت رو بهت نمیده مگر موادت هم زیاد باشه ولی خردکن سه کاره چون ظرفش کوچیکه خوب له له میکنه

دوباره اگر یک وقت بخوای حجم زیاد درست کنی غذاساز و خردکن بهتره ،حالا خودت ببین تصمیمت چیه البته بری لوازم خانگی هم راهنماییت میکنن