2777
2789
عنوان

زیباییم سر هیچ و پوچ رفتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 59 پست
بله منم عاشق خدام از خودش میخوام شفام بده دکتر خوب بذاره جلوی پام خدایاااا منو تو چشم بنده هات حقیر ...

قربونت برم چرا فکر میکنی خراب شدن پوست و مو باعث حقیر شدن آدم میشه؟قدر جوونیتو بدون ،خدا فرصتهای زیادی تو زندگی به انسانها میده که اگه ازش استفاده کنی خودبخود همه مشکلاتوو فراموش میکنی وخیلیهاش حل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم دکتر باید تجویز کنه ؟دکتر زنان که دارو نمیده فقط میگه سبک زندگی یا ال دی میدن یا اسپرونولاکتون

عزیزم سبک زندگی درسته من خیلی پیاده روی کردم و وزنمم کم کردم ولی دارو هم میخوردم یعنی هنوزم دارم میخورم ، دکتر غدد باید بری

قربونت برم چرا فکر میکنی خراب شدن پوست و مو باعث حقیر شدن آدم میشه؟قدر جوونیتو بدون ،خدا فرصتهای زیا ...

آخه بهم حرف میزنن از فامیل خودم تا قوم شوهر خیلیییی حس بدیه فکر میکنن من به فکر خودم نیستم بخدا محصولات پوستی رو من بیشتر از اونا میشناسم ولی چه فایده که روم جواب نیست

هی میان پز میدن که ما پوستمون خوبه ما فلان محصول رو میزنیم میخوای برای توئم بگیریم

بخدا من تعریف از خود نباشه خیلی باهوشم ولی اعتماد به نفسم داره از بین میره

وقتی میبینی داری زیباییت رو از دست میدی از غصه اون نمیتونی به فکر پیشرفت باشی

الان کلی درس دارم ولی تمرکز ندارم

آره ممنون میشم

دکتر لیلا مصطفایی

من بیمارستان بعثت که مال ارتشه عمل کردم

برو نت بزن حتما بیمارستانو بزن و ببین مطب دیگش کجاس اگه بعثت دوس نداری بری ولی من رفتم خوب بود بیمارستانش با اینکه دولتیه

آخه بهم حرف میزنن از فامیل خودم تا قوم شوهر خیلیییی حس بدیه فکر میکنن من به فکر خودم نیستم بخدا محصو ...

عزیزم اگه بخوای باحرف مردم و اطرافیان زندگی کنی که اونا هیچوقت نه ازت راضی میشن،ونه کاملا همه چیزاتو تایید میکنن،وقتی باهوشی وداری درس میخونی پس بچسپ به درس و مطالعه و پیشرفت ،فعالیتای اجتماعیتروزیاد کن ،خودترو توکار و تلاش هدفدار غرق کن بخدا زندگیت عوض میشه، ویه نصیحت مادرانه،هیچ وقت معایبتو تو چشم شوهرت بزرگ نکن تمیز و مرتب باش و خوشرو بقیه چیزا حله

میشه بگی با چند سال سن و تجربه و تحصیل اینحسو داری عزیزم؟

عزیز این فقط حسه

قرار نیست چون سنم کمه منو بکوبی

شما اینجوری فکر کن نظرتم محترم🙏

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

عزیز این فقط حسهقرار نیست چون سنم کمه منو بکوبیشما اینجوری فکر کن نظرتم محترم🙏

آخه قربونت برم همه احساسات ما که درست نیست ،تو وجود هر انسانی نیروی خیر وشرباعث به وجود اومدن احساسات مختلف میشه ومهم اینه که درونمون رو درست بشناسیم

عزیزم اگه بخوای باحرف مردم و اطرافیان زندگی کنی که اونا هیچوقت نه ازت راضی میشن،ونه کاملا همه چیزاتو ...

دورت بگردم مرسی درسته

توکل به خدا برام دعا کن

راستش شوهرم تنها دوست صمیمی هست که میتونم باهاش درد و دل کنم اگه غصه هامو به اون نگم که دق میکنم و اینکه خودش میبیند جوش و ریزش مو رو

البته درسته حرفاتون روانشناس ها میگن عیب هاتونو نگید ولی چه کار میشه کرد

دورت بگردم مرسی درسته توکل به خدا برام دعا کن راستش شوهرم تنها دوست صمیمی هست که میتونم باهاش درد و ...

فدات گلم ،خدادوستت داره که یه انسان موافق کنارته ،قدر بدون وشکر گذاری کن ،وبهش عشق بورز زندگی کوتاهتر و ارزشمندتر از اونیه که با غم وغصه تلف بشه ان شاالله خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه به حرمت این ماه مبارک