2777
2789
عنوان

کسی هست نظر بقیه براش مهم نباشه

59 بازدید | 12 پست

لطفا کسایی ک فقط فکر میکنن اینجوریه نظر ندن اونایی ک تو عمل واقعا براشون مهم نیست بگن چجوری ب اینجا رسیدن؟ ینی کسایی ک ن بحث میکنن ن خودشونو ب کسی ثابت میکنن ن بخاطر خوشایند دیگران خودشونو تغییر میدن ن بر اساس نظر دیگران تصمیم میگیرن،اونایی ک بود و نبود آدما نمیتونه تو زندگیشون تغییر زیادی ایجاد کنه...

واقعا آرزومه ب این نقطه برسم

من

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول زندگیم همینجوری بودم . اگه در مورد غریبه باشه مثلا تو پاساژ و اینا ، به درک . هر فکری میخواد بکنه دیگه نمیبینمش . اگه دوسته ، قضاوتم نمیکنه . اگر هم بکنه بره به درک چون مشخصه دوست اشتباه انتخاب کردم . اگع هم فامیله باز هم مهم نیست هر فکری بخواد بکنه

چجوری بهش رسیدی

کم کم گذر زمان بیخیالت میکنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

شوهرم اینجوریه ولی جلوی ادمای بیشعور و گستاخ اصلا منفعل رفتار نمیکنن اصلا

اتفاقا از حقشون دفاع میکنن

خانوادگی اینطورن اجازه نمیدن کسی با حرف بزنه تو سرشون کوچیکشون کنه

همیشه میگه وقتی جلوی افراد بیشعور و بی فرهنگ سکوت کنی فکر میکنن مقصری یا خودت میدونی اون چیزی که اونا میگن هستی بخاطر همین لال شدی

نظر دیگران برام مهم نیست

اما منفعل رفتار نمیکنم که بگن لاله

جرشون میدم که یاد بگیرن دیگه تو کارم دخالت نکنن

فقط نوع جردهی فرق داره

گاهی با آرامش ، گاهی با خونسردی 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

😂😂

والا 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩