2777
2789
عنوان

با دوس پسر گدا چیکارمیکنید🤔

207 بازدید | 12 پست

شیش متر زبونشه برا دختره بعد خرجم میکنه ها اما بیشتروقتا پول نداره سرکارم میره ولی هیچیش مشخص نی الان ب دختره گفته بدهی سیمکارتشو بده چن باریم رقتن بیرون دختره حساب کرده بعد جالب اونجاس قصد پسره م ازدواجه و مصممه

نمیدونم چرا دختره سیک پسررو نمیزنه شما باشید چیکارمیکنید😂

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بجای من دختره رو به چک بزن بیدار شه کات

بخدا بش میگم ولی باز قبول نمیکنه😂😐 میگ بخاطر پول جداشم؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

پسره علاوه بر حسابگر بودن خسیسم هست سم خالص اینا اکثرا میرن سمت دخترای ساده و فداکار چون دخترای عاقل ...

پسره تاجایی ک دیدم خسیس و اینا فک نمیکنم باشه مگه نداشته باشه

ولی دختره ساده س خیلیم ساده س

دوست پسر گدا را مشکلی نیست .مجبوره دختره باهاش نباشه .داره ازش پول کش میره خوب .

ولی شوهر گدا را باید از همون اول بهش فهموند که خانم وظیفه ای نداره .اگر کمکی بود از سر لطفه.با شوهر خسیس اصلا نباید خرج کرد تا سر راه بیاد

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

بگو خودتو نجات بده احمق

چطوری ب پسره بگه بی پولی و نمیشه

والا من خودم بش میگم اینو بگو قبول نمیکنه

دوست پسر گدا را مشکلی نیست .مجبوره دختره باهاش نباشه .داره ازش پول کش میره خوب .ولی شوهر گدا را باید ...

ن بابا خواهرمه هس با یه پسر گدا یک ش گرو دوشه هیچیم نمیگخ بهشم میگم کات کن عملا داره پولات میره قبول نمیکنه

طرف خسیس هس ازدواج اشتباهه اگه مثلا بیکار بود و دستش خالی بود اشکال نداشت ولی این معلومه خیلی خسیسه

آدم ها فکر میکنن بعد از رفتنشان باید مانند صندوق پستی زنگ زده وباران خورده درست در نقطه ای که رهایت کرده اند باید تا ابد منتظرشان بمانی...اما نه همیشه اینطور نیس آدم ها دل دارند پا دارند دلشان که پاره شود بند کفش هایشان را محکم میکنند و میروند...دوست داشتن فصل دارد زمان دارد...کدام باغی رو دیده ای زمستان که میشود لباسی از شکوفه بپوشد کدام مسافری را دیده ای که چمدان بدست سالها در ایستگاه متروکه چشم به ریل ها بدوزد...تو دیر آمدی دیر برآورده شدی ...دیگر دوست داشتنت به کارم نمی آید...

بخدا بش میگم ولی باز قبول نمیکنه😂😐 میگ بخاطر پول جداشم؟

ببین اینجور افراد دو دسته ان

یا نفهمن میگی بهشون میفهمن (اگاه میشن)

یا خودشون زدن به نفهمی هرچی بگی مقاومت میکنن و بیشتر نمیفهمن این ادما میان برای اینکه خودشون سفید کن بگن نفهم نیستن میگن طرف حسود بوده به من حسادت میکنه و نفهمیشون اینجوری پنهان میکنن

مراقب این ادما بیشتر باش

ن بابا خواهرمه هس با یه پسر گدا یک ش گرو دوشه هیچیم نمیگخ بهشم میگم کات کن عملا داره پولات میره قبول ...

به مامانت بگی به ابجیت پول نده .تو هم نده .این دوست پسره مال ازدواج نیست .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .