2777
2789
عنوان

به شوهرم حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 33 پست
من ازدواجم کاملا سنتی بود و سومین بار که رفتیم بیرون با شوهرم برای اشنایی حس کردم مرد زندگیمه . خیل ...

چقد خوبه ک تونستید عاشق همسرتون بشید

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
من میتونم بگم جزو کساییم که 6 ساله عقدم با شوهرم و 4 ساله تو یه خونه ایم با دو تا بچه . واقعا عاشق ش ...

چقدر با حرفات اروم شدم .. این افکار ک چرا عاشق شوهرم نیستم مثل خوره افتاده ب جونم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر با حرفات اروم شدم .. این افکار ک چرا عاشق شوهرم نیستم مثل خوره افتاده ب جونم

ما تو یه خوابگاهی بودیم توخارج از سمنان همه همش غر میزدن میگفتم چقدر غذاش بده چقدر دوره از شهر . من هر وقت میخوساتم برگردم از دانشگاه به خوابگاه یه منظره کوه جلوم بود لذت دنیا رو میبردم . تا وقتی اونجا بودم اتاق ما که سه تایی بود شادترین اتاق بود با اینکه خیلی با هم فرق داشتیم ولی برای خودمون خوشی درست کرده بودیم و اون دو سال شد بهترین روزهای زندگی من. میخوام بگم همیشه همه چی خوب نیست . منم میتونستم از سلف اونجا همش غر بزنم از دوریش غر بزنم با هماتاقیام نسازم ولی تنها کاری که کردم اینه که قشنگیاشو دیدم .شوهرتم همینه . خود ما هم کارایی میکنیم که شوهرامون میرنجن هیچ کدوممون کامل نیستیم. ولی مردی که تو رو دوست داره ارزش داره که از بدیاش چشم بپوشی . سعی کن از زندگی باهاش لذت ببری کلا نهایتا 40 50 سال با شوهرامون قراره زندگی کنیم سعی کن با لذت بهش نگاه کنی و از تک تکلحظاتش لذت ببری.انشاالله که زندگیت پر از شادی و شیرینی باشه

ما تو یه خوابگاهی بودیم توخارج از سمنان همه همش غر میزدن میگفتم چقدر غذاش بده چقدر دوره از شهر . من ...

ممنون عزیز دلم چقد شما عاقل و کاملی کاش منم ب این تکامله برسم❤️🩹