2777
2789
عنوان

به خانواده شوهرم طعنه زدم

448 بازدید | 34 پست

خانواده همسرم چندین ساله یه ماهواره خریدن اصلا استفاده نکردن

حالا همونجا داشت خاک میخورد .یه روز بحثش بود بعد شوهرم گفت اگ نمیخواینش بدین ببرم وصلش کنم مادرشوهرم گفت ببر میخوام چیکار ، سینی رو اورد ولی دستگاش تو کمد بود گفت یه روز دیگه ببر

دیگه بعد از چند وقت شوهرم بهش گفت دستگاه رو بیار تا ببرم ، نمیدونم کسی تو گوشش خونده که چرا رفتی دادیش یا حالا هرچی، انگار زیاد راضی نبود گفت تو کمده حالا هروقت خواستی وصل کنی بهت میدم

دیگه همین چن روز پیش بازم گفت ببرمش پدرشوهرم خنده خنده حرفشو زد که اگ بردیش امانته هروقت خواستیم باید بیاریش من خیلی بهم برخورد

دوباره دیشب گفتم بگو بیار تا ببریم گفتم ببینم میخوان بهونه بیارن که پرتش کنم همینجا نبرمش یاچی،

بازم پدرشوهرم گفت خودم میخوام وصلش کنم ببینیم اخبار چی میگه خیلی جدی داشت میگفت سینی رو پس بیارین تا خودمون وصلش کنیم .من دیگه داغ کرده بودم که چرا این همه سال نیازش نداشتن حالا که ما میخواستیم وصلش کنیم یادشون افتاد.گفتم په این چند سال دادین من ازش مواظبت کنم یاچی؟لحظه اخری که میخواستیم بریمشوهرم گفت دیگه ببرمش یا خودتون میخواینش؟ گفت ببر تا فعلا اوضاع کشور آروم شه!!!!!

یعنی با این حرفشون خواستن بگن یه وقت دست نزاری روش امانت پیشتونه.منم رفتم تو ماشین وقتی شوهرم آوردش گفتم ماهواره میخوای چیکار من که دوس ندارم بقیه شبکه هاش وصل بشه بخاطر دخترم توهم چیکار به اخبار داری ، نخواستیم برو پسش بده.بردش گذاشتش داخل گفت نمیبریم بعد نوه ش دنبالمون اومدن که ببرینش منم داغ کردم گفتم بهشون بگو گرونه حیفه بزارین تو کمد بمونه!!!یعنی یه حالت قهری باشون دارم الان. حالا نمیدونم پشت سرمون چیا میگن

ولی من از این طعنه ای که بهشون زدم احساس میکنم انتقام گرفتم بنظرتون خوب کاری کردم یا اشتباه کردم بهشون فهموندم بهم برخورده؟!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقصیر خودتونه چرا اینقدر اصرار داشتید ببرید؟؟اونم وقتی یکی دوبار گفتید از سر خودشون بازتون کردن خب ا ...

ما با اونا این حرفا رو نداشتیم

شوهر منم کلی کار برا اونا انجام میده

خوبه منم بگم دوس ندارم کاری براشون انجام بدی

همین دیشب پدرشوهرم گوشیشو داده بود شوهرم بره درستش کنع براش شاید به اندازه همون ماهواره خرجش بشه .چطور کارای ما به چشم نمیاد پولای ما بی ارزشن پولای اون با ارزشه

تقصیر خودتونه چرا اینقدر اصرار داشتید ببرید؟؟اونم وقتی یکی دوبار گفتید از سر خودشون بازتون کردن خب ا ...

اونا اول خودشون گفتن ببرین استفاده کنید دیگه نمیدونم خواهرشوهر کسی تو گوششون خوند که یهو نظرشون عوض شایانی

خب همون اول نباید اون سینی رو میداد دیگه ماهم دیدیم سینی همینجاس گفتیم اونم بیاریم وصل کنیم

رفتارهای بچه گانه اون هم برای دستگاه ماهواره که زندگی تو نابود کنی

اتفاقا وقتی داشتم میگفتم ببرین بزارین تو کمد حیفه مانمیخوایمش شوهرم عصبانی شده بود فقط نگاهم میکرد

خیلی آروم گفتم خب نمیخوام ببریمش مگه ندیدی راضی نبودن

چطور حرفای اونا بهت برنخورد حرفای من بهت بر میخوره دیگه هیچی نگفت حقو به من داد

بعد که اومدم خونه با خنده میگفتم خوب طعنه ای بهشون زدم مگه نه ، از این به بعد دارم براشون، تازه شوهرم خجالتم میکشید از رفتار خانوادش.می گفت ولی کن دیگه

باور کن از اول یک ماهواره خودتون میخریدند این درگیری ها هم نداشت ها🤣🤣😭

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

حالا عموی من دستگاه و سینیو برده ما که چیزی نمیگیم بهش ولی خودش طلبکاره همیشهنه به کارمون میاد و نه ...

من میگم اگ عموتون جبران نمیکنه براتون اصلا نیازی نبود بهش بدین حتی اگر استفاده نکنید میتونستین بفروشینش

ولی بحث ما فرق داره من شوهرم عوضش براشون جبران میکنه

پس نگید مال خودشونه دوس نداشت بهتون بده

حق داری ناراحت باشی بعضیا دقیقا همینن متوقع پرو وخسیس .منم ازاینا دارم .ماهواره اصلا باوجود بچه کوچیک خوب نیس اخبارم ازیوتوب و کانالای تل دنبال کنید .کانال کوچه تویوتوب یکیشه مثلا