2777
2789

تو محل کار منم آدم سم پره یه سالم نیس

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)

تا وقتی به تو کاری ندارن کار خودتو کن اهمیت نده

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا وقتی به تو کاری ندارن کار خودتو کن اهمیت نده

اره درسته ولی وقتی با چشم خودت میبینی بعضی از کار ها رو دیگ نمیشه بی تفاوت بود و اعصاب ادم خورد میشه

اره درسته ولی وقتی با چشم خودت میبینی بعضی از کار ها رو دیگ نمیشه بی تفاوت بود و اعصاب ادم خورد میشه

ولشون کن ما مسئول رفتار بقیه نیستیم

ولی اگه به تو آسیب میزنن اون قضیه اش جداس

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

ببخشیدیه سوال دارم حقوق شوهرم کمه کفاف چهارنفرونمیده خودم تصمیم گرفتم بعد از عیدبرم سرکاربسته بندی خرما دیسک کمرهم دارم کسی میدونه کارش سخته یانه ایامیتونم چندروزه فکرم درگیره توروخداهرکی میدونه جواب بده

ولشون کن ما مسئول رفتار بقیه نیستیمولی اگه به تو آسیب میزنن اون قضیه اش جداس

اطرافیان بهم میگن ک حساس شدی

ولی وقتی اکیپ میشن درگیذ تیکه انداختن به من و همش میخوان ی کاری کنن من عصبی شم بهم بر بخوره دعوا کنم

اطرافیان بهم میگن ک حساس شدیولی وقتی اکیپ میشن درگیذ تیکه انداختن به من و همش میخوان ی کاری کنن من ع ...

اصلااا نشون نده حساس شدی و ناراحتی تا خودشون خسته بشن و دست بردارن

اصلا نمیدونم چرا اینجوری هادم اعصابش خورد میشه

بهترین کار بی توجهی

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)