2777
2789
عنوان

بارداری میاین یلحظه

98 بازدید | 8 پست

خانما توروخدا اگه راهکار یا پیشنهادی دارید کمکم کنید 😭...من تنبلی دارم ماه دوم بود ک با لتروزول و اچ سی جی و فولیکول 23 و 19 و ضخامت 9 و دوفامد باردار نشدم 😭از لحاظ روحی داغونم... نمیدونم دیگه باید چیکار کنم ...😔😔😔ای خدا

بعد دوماه نا امید شدی؟؟

خب پس اصلا صبر و شکیبایی مادر شدن و نداری هنوز.

خیلیییییی صبوری میخاد،تا یکسال اقدام کن، اگه نشد، ای یو ای، ای وی اف و هزااااار تا درمان دیگه هست ک آرزو مادر شدن برا همه محقق شه😍

من خودم 7 سال انتظار کشیدم،درکت میکنم،اما باید خیلیییی صبوری رو تمرین کنی از الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد دوماه نا امید شدی؟؟ خب پس اصلا صبر و شکیبایی مادر شدن و نداری هنوز. خیلیییییی صبوری میخاد،تا یکس ...

دو ماه با دارو... قبلش بدون دارو هم اقدام داشتم😔 نمیدونم ایراد از کجاست هر ماه سایز فولیکولامم خوبه

دو ماه با دارو... قبلش بدون دارو هم اقدام داشتم😔 نمیدونم ایراد از کجاست هر ماه سایز فولیکولامم خوبه

من 4 تا سقط داشتم، و هر آزمایشی ک فک کنی، دادیم ک دلیل سقط مشخص شه و هیچوقت نشد. آخر سر دکترا گفتن شاید مال استرسه😬آخه همه ازمایشامون نرمال بود