2777
2789

مداام سر غذا دعوا داریم عاشق دستپخت ننه اش

منم گفتم برو هر روز اونجا ناهارتو بخور فقط شب ها برا شام و خواب بیا خونه

خودشم دوست نداشت بره میگفت بینمون فاصله میفته ولی بزورر کاری کردم بره

شاید الان بگین اشتباه کردم و میدونم کارم اشتباهه ولی راحتترم حوصله اینکه قشنگترین چیزارو بپزم و الکی گیر بده رو نداشتم خسته شده بودم الان خودم هر چی باشه میخورم راحت تا یک ظهرم میخوابم ظرفم نمیشورم

اینام با هم خوش باشن هر چه باداباد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارت بشدت اشتباهه

ب مرور تاثیر این فاصله انداختن بینتون رو میبینی💔

وقتی حاضری مثل ربات ۲۴ساعت کارکنی و فقط یک ساعت بخوابی اما زندگیت حفظ بشه

ولی دیگ دیرشده اونجا

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پخلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

منم شوهرم صبح ساعت 8میرهه سرکار تا 8شب میاد شام میخوره و هر شب .بدون استثنا من رو تنها میزاشت از ساعت9شب میرفت خونه مامانش تا یک شب با خواهرانش شب نشینی در صورتی که من بهم بی احترامی کردن و یک سال هست باهاشون قطع ارتباطم.....منم بار از و شهر غریب....الان دیگه رهایش کردم و اومدم خونه مامانم اینا اونم بره به خانوادش برسه دیگ هم برنمیگردم چند روزه هست که بلاکه

به جا این که مسئله رو حل کنی صورت مسئله رو پاک کردی!

یه غذای خوب و معقول میپختی براش هر چی ام ایراد گرفت نباید هیچی میگفتی بلاخره عادت میکرد خودش نه که هلش بدی سمت مادرش وقتی خودشم گفته بینمون فاصله میوفته!

شوهر منم بشدت بدغذاست و کم میخوره،از مرغ و برنج پلویی متنفره میگه برنج بو مرغ میده🤐😂هر کی ام بپزه با هر روشی بپزه بازم قبول نمیکنه میگه بو میده در حالی که ما بو نمیفهمیم

الان بعد چهار پنج سال عادتش دادم کم کم برنج با سینه مرغ میپزم هیچی نمیگه میخوره🤣

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اینجا وقتی کسی از دردش میگه نباید ازخوشیت بگی بخندی اوج بی فرهنگیه

کلا قانون سایت اینه

بچه دارنمیشم😔عه من بارداری پنجمه

شوهرت کتک میزنه😔من رو چشمای شوهرم جادارم

مستاجریم و حقوق کم😔ماهی۱۵۰درامد شوهرمه و۶تاخونه داریم

و.....

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پخلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

به جا این که مسئله رو حل کنی صورت مسئله رو پاک کردی!یه غذای خوب و معقول میپختی براش هر چی ام ایراد گ ...

این یماه بهش غذا میدن بعد دیدن من خوش میگذرونم خودشون برش میگردونن ادم میشه😂😂😂