با توجه به این تعطیلی های پی درپی و سطح پایین کلاس های انلاین و شونه خالی کردن معلما از پیگیری وضعیت درسی دانش اموزا شما امسال رو هم مثل سال های دیگه جشن میگیرید
چند تا از اشناهای ما اصلا از وضعیت درسی بچه هاشون راضی نبودن و با اینکه غیر انتفاعی ثبت نام کرده بودن عملا تمام باز اموزش رو خودشون به عهده داشتن
اجازه بدید قانع نشم😕🤨 شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه اون معلم کارشو خوب انجام داده باشه چرا ک نه ولی من و هم کلاسیام هیچ وقت ب معلمایی ک ذره ای انسانیت نداشتن و درس دادنشون ب درد عمشون میخورد ن تبریک میگفتیم ن کادو میخریدیم عوضش برا معلمای خوبمون سنگ تموم میزاشتیم
تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها