2777
2789

صبر کن الان چیزی میفرستم

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🌿🌸🍂🌿🌸🍂🌿🌸🍂

🔹اگه اشتباهی پول واریز کردی خودتو نباز همون لحظه سریع با بانک تماس بگیر و گزارش بده!

توی همون ساعات اولیه شانس برگشت پول بیشتره

اینا شماره تماس بانکها هست نگهش دار شاید یه روز به کارت اومد

بانک ملی: ۰۹۶۲۲

بانک ملت ۱۵۵۶

بانک صادرات ۰۹۶۰۲

بانک سپه ۱۵۵۷

بانک تجارت: ۱۵۵۴

بانک کشاورزی ۰۹۶۰۳

بانک آینده ۰۲۱-۲۷۶۶۳۲۰۰

بانک اقتصاد نوین: ۰۲۱-۴۸۰۳۱۰۰۰

بانک سامان ۰۲۱-۶۴۲۲

بانک مسکن ۰۲۱-۶۱۰۸۸۹۰۰

بانک ایران زمین: ۰۲۱-۲۷۸۴۲۰۰۰

بانک شهر ۰۲۱-۸۷۶۱۱

بانک دی ۰۲۱-۲۸۹۳۰

بانک مهر ایران ۰۲۱-۸۹۱۱۱

بانک پارسیان: ۰۲۱-۸۲۱۸۶۰۰۰

بانک رسالت ۰۲۱-۴۷۴۷

بانک پاسارگاد: ۰۲۱-۸۲۸۹۰

بانک توسعه تعاون: ۶۴۲۳۰۲۱

#اطلاعیه

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

بانک صادرات . 🌹🙏

زنگ بزن بانک