2777
2789
عنوان

چراا مامانم منو دوست نداره

73 بازدید | 6 پست

واقعا چرا مامان بابام باهم مشکل دارن همیشه هوای مامانمو داشتم همیشه پشتش بودم حتی با بابام دعوام کردم به خاطرش کتک خوردم اما بازم الکی باهام قهره داداشم ازدواج کرده هر وقت مامانم به خاطر بابام بهش گله میکنن میگه به من ربطی نداره اما من همیشه سعی کردم پشت مامانم باشم تا حد توانم اما همیشه مامانم اونو دوست داره من ۱۷ سالمه بابام از یه طرف مامانمم اینجوری دیگه واقعا اعصاب نمونده برام تو تاپیک قبلم گفتم دیشب به خاطر مامانم با بابام دعوام کردم اما الان مامانم با من قهره

عزیزدلم الان چون سن تون کمه فکر میکنین پدر و مادرتون خیلی آدمای مهمی هستن و خواستن یا نخواستن شون مهمه!

بزرگتر بشین متوجه میشین مامان و باباتون دو نفرن بین ۹ میلیارد جمعیت کره زمین فقط همین نه بیشتر

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزدلم الان چون سن تون کمه فکر میکنین پدر و مادرتون خیلی آدمای مهمی هستن و خواستن یا نخواستن شون مه ...

ببین من ادمیم که حق بیرون رفتن از خونه ندارم فقط مدرسه تو مدرسه ام رابطه خوبی با بقیه ندارم حداقل دلم میخواد مامانم منو دوست داشته باشه من دارم تو دعوای این دو نفر له میشم همیشه پای درد و دلای مامانمم اما از دیشب که حالم خوب نیست به جای اینکه بیاد بگه چه مرگته باهام قهره چون به حرفش گوش نکردم گرد گیری کنم برام نت نمیگیرن دو روزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین من ادمیم که حق بیرون رفتن از خونه ندارم فقط مدرسه تو مدرسه ام رابطه خوبی با بقیه ندارم حداقل دل ...

امکانش رو نداری تلفنی با تراپیست جلسه داشته باشی؟

اپلیکیشنایی مثل اسنپ دارن روانشناس

امکانش رو نداری تلفنی با تراپیست جلسه داشته باشی؟ اپلیکیشنایی مثل اسنپ دارن روانشناس

پول ندارم یعنی دارم چجوری براش واریز گنم؟ به داداشم روم نمیشه بگم

پول ندارم یعنی دارم چجوری براش واریز گنم؟ به داداشم روم نمیشه بگم

پرداخت آنلاین دارن

حتما از داداشت کمک بگیر عزیزم به روانشناس هم بگو دانش آموزی امکان مالیش رو نداری جلسات خیلی زیادی داشته باشی

پرداخت آنلاین دارنحتما از داداشت کمک بگیر عزیزم به روانشناس هم بگو دانش آموزی امکان مالیش رو نداری ج ...

عزیزم پول دارم ولی چون زیر ۱۸ سالم نمیتونم انتقال آنلاین داشته باشم چرا چون سیمکارت به نام خودم ندارم 😑

داداشمم بعد ازدواجش روم نمیشه چون چند بار گله کردم بهش از بابام گفت به من ربطی نداره