2777
2789
عنوان

لیزر با سری شخصی(انتقال زگیل)

63 بازدید | 8 پست

خانما لیزی که سری شخصی مخصوص خودمون داره زیر انداز شخصی هم داریم اپراتور هم از دستکش یکبار مصرف و سری شخصی برای لمس بدن خودمون استفاده کنه احتمال انتقال زگیل تناسلی هست در این شرایط؟

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر

خیلی مرتب و تمیز بود و کلی هم بهم اطمینان داد که نگران نباشم سری شخصی بارکد داشت زیراندازم پلم بود جلو خودم باز کرد اما بازم نمیدونم چرا انقدر نگرانم.

نه

مرتب و تمیز بودن سری شخصی بارکد داشت زیرانداز هم پلم بود که جلو خودم دوتایی رو باز کرد ولی بازم دلهره دارم نمیدونم ادامه رو برم یا نه

مرتب و تمیز بودن سری شخصی بارکد داشت زیرانداز هم پلم بود که جلو خودم دوتایی رو باز کرد ولی بازم دلهر ...

برو

منم با کندلا میرم تمیزه دیگه

وسواس به خرج نده

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

برومنم با کندلا میرم تمیزه دیگهوسواس به خرج نده

منم اکساندرایت مدل اپتیمکس هست... وای مامانم انقد بهم استرس داده دارم سکته میکنم میگه نرو منم انقدر به اپراتور سفارش کردم تو رو خدا همه چیو رعایت کن بیچاره گیج شده بود

برومنم با کندلا میرم تمیزه دیگهوسواس به خرج نده

شما نتیجه داده برات؟ من با این که جلسه اول بود دستام خوب جواب داد انگاری

شما نتیجه داده برات؟ من با این که جلسه اول بود دستام خوب جواب داد انگاری

اره عالیه کندلا

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀