2777
2789
عنوان

چرا همش گیر پسرای گدا گشنه میوفتم

159 بازدید | 14 پست

بچه ها ما شونزده روز کات بودیم و 25 بهمن یعنی ولنتاین هم باهم کات بودیم

پریسب پیام داد

گفت این مدت بهت فکر میکردم و هزار بار رفتم پیام بدم و فلان، گفتم بدم میاد طرفم سر من انقد قوه ی عقلش و اراده اش فعال بشه و از ترس کادوی ولنتاین پیام ندادی همدانی جان؟ (خودش همش با افتخار میگه همدانی ها خسیسن) ، گفت نه بابا، بعدم گفت با تاخیر کادو قبول میکنی؟ گفتم نه، اونم گف نامرد ولی در اصل از خداش بود و دیگه بحث رو کش نداد (کلا 3.4 ماهه با هم هستیم تالا هیچی نخریده واسم و ادعاشم میشه قصدمون جدیه البته لانگ بودیم ولی خب میتونست یه کارایی بکنه حقوق هم میگیره)

بحث دوره اموزشی شد گف 2 تا دوره خریده،گفتم خوبه بی من انگیزه پیشرفت گرفتی، گفتم منم یه دوره دیدم توی فکرم بود بخرم یا نه، گف هزینش با من به جای کادوی ولنتاینت (زر میزد میخواست امتحانم کنه)، منم گفتم نه ممنون نیاز نیس، گفت تا 2 دقیقه دیگه شماره کارت یارو رو بفرست (چون میدونست نمیتونم توی دو دقیقه پیداش کنم اینو گفت)، بعدم من ندادم، اونم از خدا خواسته گفت عه؟ زورکی نیس که، باشه نده😐😐😐

منم لجم گرف گفتم همینجوریشم میگی من ازت سو استفاده کردم و ولت کردم چه برسه ازت کادو هم بگیرم🤣🤣

ریدم توی بخت و اقبالم بچه ها

چه رمزی میزنین کادوی میلیونی میگیرین؟

این سر 500 تومن رید توی خودش

تازه قبلش گف لاقل نصفش رو بدم😐😐😐نصف پونصد آخه؟؟؟ سکته نکنه یه وخ؟

تا شبش پیام نداد که مثلا یادم بره بعدم که پیام داد بحث رو عوض کرد😐😐😐 بخدا من شاغلم نیازی به پول این ندارم ولی زورم میگیره میبینم واسه بقیه میلیونی خرج میشه منم انگار بنگاه خیریه دارم و همش طرفام آه در بساط ندارن😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه تو فقط منتظری و لحضه شماری میکنی کسی که باهاشی برات یچی بخره(این خودش افراد خسیس رو جذبت میکنه)

البته وظیفشه ولی تو دیگه خیلی چشمت دنبال کادو خریدن اونه

خودش باید عقل و شعورشو داشته باشه که نداره

پس چرا موندی باهاش

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

خب چرا کلا تمومش نمیکنی

هدر دادن وقت ارزشمندته با این

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

وایی این سکته کرده سر ۵۰۰ تومن ؟ تازه دوست پسرتم هست ؟

ما دانشگاه میریم یا محل کار اگه تایم رست استراحت بریم همگی کافی شاپ یه چیزی بخوریم میز خانوما رو هم اقایون حساب میکنن هر چقدر شده باشه

بعد دوست پسراتون سر ۵۰۰ تومن جر میخورن ؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

کات کن عزیزم

پسر از اون دست خالی تر نباشه

۵۰۰ تومنو میتونه جور کنه

یا لاقل یه هدیه بخره.

این دوستت نداره. باور کن.

اگه دوست داشته باشن ادمو خرجت میکنن. البته تو هم متقابلا باید هدیه هایی بخری

اما حرفتو اینجا میفهمم که اون هیچ حرکتی نمیکنه برات.

کات کن. حرصشم نخور