بچه ها ما شونزده روز کات بودیم و 25 بهمن یعنی ولنتاین هم باهم کات بودیم
پریسب پیام داد
گفت این مدت بهت فکر میکردم و هزار بار رفتم پیام بدم و فلان، گفتم بدم میاد طرفم سر من انقد قوه ی عقلش و اراده اش فعال بشه و از ترس کادوی ولنتاین پیام ندادی همدانی جان؟ (خودش همش با افتخار میگه همدانی ها خسیسن) ، گفت نه بابا، بعدم گفت با تاخیر کادو قبول میکنی؟ گفتم نه، اونم گف نامرد ولی در اصل از خداش بود و دیگه بحث رو کش نداد (کلا 3.4 ماهه با هم هستیم تالا هیچی نخریده واسم و ادعاشم میشه قصدمون جدیه البته لانگ بودیم ولی خب میتونست یه کارایی بکنه حقوق هم میگیره)
بحث دوره اموزشی شد گف 2 تا دوره خریده،گفتم خوبه بی من انگیزه پیشرفت گرفتی، گفتم منم یه دوره دیدم توی فکرم بود بخرم یا نه، گف هزینش با من به جای کادوی ولنتاینت (زر میزد میخواست امتحانم کنه)، منم گفتم نه ممنون نیاز نیس، گفت تا 2 دقیقه دیگه شماره کارت یارو رو بفرست (چون میدونست نمیتونم توی دو دقیقه پیداش کنم اینو گفت)، بعدم من ندادم، اونم از خدا خواسته گفت عه؟ زورکی نیس که، باشه نده😐😐😐
منم لجم گرف گفتم همینجوریشم میگی من ازت سو استفاده کردم و ولت کردم چه برسه ازت کادو هم بگیرم🤣🤣
ریدم توی بخت و اقبالم بچه ها
چه رمزی میزنین کادوی میلیونی میگیرین؟
این سر 500 تومن رید توی خودش
تازه قبلش گف لاقل نصفش رو بدم😐😐😐نصف پونصد آخه؟؟؟ سکته نکنه یه وخ؟
تا شبش پیام نداد که مثلا یادم بره بعدم که پیام داد بحث رو عوض کرد😐😐😐 بخدا من شاغلم نیازی به پول این ندارم ولی زورم میگیره میبینم واسه بقیه میلیونی خرج میشه منم انگار بنگاه خیریه دارم و همش طرفام آه در بساط ندارن😐😐