عارفهجون۱۳۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 3459 عنوان ارتودنسی 🦷🦷🦷 77 بازدید | 5 پست سلام صبح همگی بخیر.من امروز میخوام برم ارتودنسی هامو بردارم. دوسالی هست دارم. بعد دکتر گفتن که باید تا سه سال برای اینکه دوباره بینظمی بر نگرده ارتودنسی متحرک بزارم.بعد من میتونم برم کلاس والیبال ثبت نام کنم؟ چون تا الان برای اینکه براکت نشکنه ثبت نام نکردم. و میشه لطفا یه توضیحی راجب ارتودنسی متحرک بدید لطفا🌷 باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 امروز | 10:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر7977 عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 163 بله میتونی اون متحرکا رو هر وقت خواستی درشون میاری یا موقع غذا خوردن باید در بیاری بیشتر شبا موقع خواب من استفاده شون کردم وقتی میری والیبال درشون بیار
عارفهجون۱۳۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 3459 بله میتونی اون متحرکا رو هر وقت خواستی درشون میاری یا موقع غذا خوردن باید در بیاری بیشتر شبا موقع خو ... مرسی بعد دونوع داره دیگه یکی سیمی و اون یکی یادم نیستهردوشون رو میشه در اورد؟ باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀
nooshshin عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 154 مرسی بعد دونوع داره دیگه یکی سیمی و اون یکی یادم نیستهردوشون رو میشه در اورد؟ یکیش پلاستیکی شفافه همشون در میاد
ارام_جان۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 473 من ثابت از پشت دندون گذاشتم خیلی خوب بود نه معلوم میشد نه اذیت میکرد راحت بودم بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید
سحر7977 عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 163 مرسی بعد دونوع داره دیگه یکی سیمی و اون یکی یادم نیستهردوشون رو میشه در اورد؟ اره ثابت ها همون سیمی هستن از نظر اینکه دندون حرکت نکنه بعد در اوردن ارتودنسی اینا بهترن و تمیز کردن و مراقبت راحتره ولی متحرکام که شفافن برای این جور مواقع که یکی بخواد درش بیاره بهتره ولی باید مواظبشون باشی تر میخورن میشکنن گاها بهشون فشار بیاد