2777
2789
عنوان

دیروز یه تاپیک عجیب دیدم

174 بازدید | 22 پست

البته تاپیک عجیب نبود آدمهایی که نظر داده بودن بعضیاشون عجیب بودن ،یه دختر خانمی گفته بودن چون خواهرشون و دامادشون زیاد میان خونشون معذب هستن و یه جورایی از خواهر و داماد شو ن خوششون نمیاد بعد بعضیا گفته بودن چون ترشیدی ازدواج نکردی به خواهرت حسودی میکنی فقط برام جالبه خوبه داریم میبینم چقدر توی نی نی سایت بعضیاتون دارید از خواهر شوهر و مادر شوهر و خانواده شوهر و خود شوهر مینالید اونوقت به یکی که ازدواج نکرده اینجوری میگید واقعا آدمهای جالبی هستید😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا اگه یه دختر مجرد تاپیک بزنه میخام ازدواج کنم همینا میگن چیه همه اش به فکر شوهری و شوهرهای عتیقه ...

اره خیلیاشون مجردی فقط هدفشون ازدواج بوده یکی از دوستای خودم پیش دعانویس میرفت تا ازدواج کنه بعد ازدواج کرد به من میگفت ازدواج نکنیا بدبخت بشی

کسایی که میان همچین نظرایی میدن معلومه برا خودشون و ارامششون احترامی قائل نیستن و معتقدن هرموقع مهمون اومد باید به بهترین شکل ممکن جلوشون دربیای یا حتی بیرون بودی خودتو برسونی تا یه موقع زشت نباشه ناراحت نشن.

بشخصه از مهمونی و رفت و امد بدم میاد