2777
2789
عنوان

میشه بگین این آقا پسر چشه 😑😂

171 بازدید | 16 پست

من یک جا کار میکنم که پریروز با همکار خانومم میگفتمو میخندیدم بعد برای بکاری دیگه اومدم اینطرف تر این آقا پسر هم همونجا بود نمدونم یهو نگاهمون گره خورد خندید منم خندم گرفت از دیروزم آمده همش نگاهش رو منه زیر چشمی نگاه میکنه بخدا نمدونم چرا دیروزم اشتباهی دوباره نگاهمون گره خورد و همین بحث پیش آمد ، و همش گفتم زیر چشمی نگاه میکنه که ببینه میخندم یا نه.. چرا آخه ؟! پسره سه سال بزرگتره ازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره نخ میده کم کم یه جورایی خنده تو براش چراغ سبز شده اینم فکر کرده خبریه

من قبلاً سگ محلش میکردم بخدا بعد یه مدت سرد شده بود حالا که محلش میزارم دوباره نگاه میکنه 😂😑

حتی مامانشم گفته بود که تو که مهاجرت میکنی اونجا ازدواج میکنی ؟ در صورتی که من در مورد ازدواج صحبت نکردم

اره پسرا منتظر یه بهانه ان.حالا اگه لبخندم بزنی هردفعه دیگه میاد سمتت واسه دوستیو فکر میکنه تو تایید ...

من قبلاً سگ محلش میکردم بخدا بعد یه مدت سرد شده بود حالا که محلش میزارم دوباره نگاه میکنه 😂😑

حتی مامانشم گفته بود که تو که مهاجرت میکنی اونجا ازدواج میکنی ؟ در صورتی که من در مورد ازدواج صحبت نکردم