2777
2789
عنوان

بی احساسی جنسی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 80 پست
از حالات عادیش تشخیص بده که فشار روحی روانی روش نباشه مثلا ذهنش درگیر نباشهشاید بخاطر اونه

فکر نکنم فشار روحی روانی داشته باشه اگه بود باید حرف میزد یا اینکه یطور دیگه میرختش بیرون اصلا نمیفهممش میترسم باهاشم حرف بزنم ک ناراحت شه

اگه قربون صدقت میره و بوس وبغل واینا مشکلی نیس راستش رو بخوای کاری ب ماه عروسیت ندارم این روزا همه ذ ...

ن قربون صدقه ن میل جنسی بغل شاید سه شب در میون میفهمم این روزا سخته ولی واقعا دیگه نمیکشم همه ذوقمو گور کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکی گفته جنگ میشه خیلی غلط کرده! کسی که سواد سیاسی داشته باشه به این راحتی از دشمن بازی نمیخوره!

متاسفانه باید بگم احتمال جنگ خیلی بالاس و دارن روان مردمو آماده میکنن برو تمام تحلیل ها رو ببین جنگ حتمیه ولی اینکه چقد خسارت بده و چجور باشع مشخص نیس متاسفانه

ببخشید ولی شوهرت اصلا عادی نیست مردی ک کنار زنش تحریک نشه دیگه ی چیزیش میشعتازه عروس دامادی ن هنوز ...

منم همش این تو فکرم مرور میشه ک واقعا عادی نیس واقعا نیس بعد من بهترین لباسارو تو خونه براش میپوشم وقتی میبینم اصلا سمتم نمیاد خیلی میخوره تو ذوقم

ن قربون صدقه ن میل جنسی بغل شاید سه شب در میون میفهمم این روزا سخته ولی واقعا دیگه نمیکشم همه ذوقمو ...

بهش بگو احساس میکنم این روزها انگار مشغله فکزیت زیاده انگار حوصله نداری زیاد

چیزی شده

بعد میگه نه چیزی نشده

بگو. ولی رفتارت ی چی دیگ میگه ها خیلی تو خودتی احتمالا فکرش درگیره

متاسفانه باید بگم احتمال جنگ خیلی بالاس و دارن روان مردمو آماده میکنن برو تمام تحلیل ها رو ببین جنگ ...

اینا بازی های رسانه ای دشمنه دیگه!

شما باید سواد و اطلاعات داشته باشی که بدونی چی به چیه!

هیچ اتفاقی نمیفته! خیالت راحت!❤️

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰

خیلی خیلی تاثیر داره وقتی ذهنت مدام درگیر این باش ک جنگ بشه یا نه قسمت طلا وخونه وماشین چی بشه ی جور ...

مردا غربزه جنسیشان زیاد به اینا ربطی نداره. در هر حال تحریک میشن اتفاقا درداشونو هم فراموشی میکنن. زنها رابطی جنسیشان رابطه ی مستقیم با حالات روحیشون داره.

اصلا عادی نیس ، ما بعد هشت سال تقریبا مثل همون اوایل ازدواجیم ،میگم تقریبا چون بچه داریم البته که مق ...

اینکه الان اول ازدواجمه و اینطوریه سخت داره اذیتم میکنه امش باخودم کلنجار میرم

منم همش این تو فکرم مرور میشه ک واقعا عادی نیس واقعا نیس بعد من بهترین لباسارو تو خونه براش میپوشم و ...

اصلا ب ماهش کار ندارم ک چقد گذشته ولی مردا روشون تو لباس باز میبینن ناخودآگاه تحریک میشن

اینکه پشتش کرده یعنی هیج میلی نداره. اونم بعد 7 روز طبیعی نیست ...

اگ روت نیست رو در رو بگی

بهش پیام بده عزیزم مشکلی داری احساس میکنم باهام سرد شدی ببین چی جوابت میده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببین روابط روزانه تاثیر بسیار زیادی در روابط شبانه داره. روابط عاطفیتون چطوره؟ تمرکزتو بزار روی همون

روابط عاطفی ک من همش جلوش لباس خوب میپوشم شادم از بیرون میاد یا قر میدم براش یا بغلش میکنم ولی اون ن قربون ۱دقه ای ن تعریفی ن میل جنسی هیچی خییییییلی اذیتم

مردا غربزه جنسیشان زیاد به اینا ربطی نداره. در هر حال تحریک میشن اتفاقا درداشونو هم فراموشی میکنن. ز ...

باور کن مردا هم انسانن کی گفته روشون تاثیر نداره اتفاقا روی مردها مستقیم روی میل جنسیشون تاثیر میذاره وقتی فشار کاری روانی شون زیاد بشه میلش ن کم میشه

چون تو این حالت مغز میره رو حالت بقا یعنی فقط تو رو، توی حالتی نگه میداره ک بتونی زنده بمونی زن ومردم نداره