2777
2789
عنوان

بی احساسی جنسی شوهرم

1119 بازدید | 76 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر باشه چطورین

خانوما من الان چهار ماهه ک عروسی گرفتیم و اومدیم خونه خودمون اوایل برای رابطه جنسی یک روز در میان بود ولی بعد این مدت کم الان شده هفته ای یه بار یا شاید کمتر یکبار خودمو خوشگل کردم اومدم تو جای خوابمون از بس تو گوشی بود لباسو ندید بخاطر همین پیام باحال بهش دادم ک تا پیام فرستادم خوابید

و روز بعدشم ک پیامای باحال منو دید عین خیالش نبود😔

الان ۶روز از روزی ک من خودمو خوشگل کردمو پیش قدم شدم میگذره هیچی ازش ندیدم و من واقعا سرد شدم و کلا دور شدم ازش این حرکتا یعنی چی باید چیکار کرد😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما خودتون متاهلین؟

بله خب کم کم اون ذوق که مکررر داشته باشیم از بین رفته البته من و شوهرم کلا میلمون زیاد نبود از اول

ولی شما دیگه پیش قدم نشو همون لباسای خوشگل بپوش ببین خودش چیکار میکنه

عاشق نی نی سایت از سال ۹۵ . التماس دعا🙏😊

وقتی شرایط اقتصادی و کاری به مرد ها فشار بیاره معمولا حال و حوصله رابطه جنسی شون کم میشه این روز ها هم که همه زیر فشار هستن به خاطر اوضاع کشور ...شاید به خاطر اینه

نمیدونم گرمی جات بده بخوره معجون اینا شاید بهتر شد

۴ ماهه ازدواج کردین؟

هفته ای یکبار یا کمتر ؟

بنظرم اصلا عادی نیس

زنگ خطرهارو فعال کن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

مگه آدم باید همیش رو کار باشه خب حتما حوصله نداره والا تو این شرایط ک معلوم نیس جنگ بشه نشه وبه کجا ...

چه ربطی داره ؟؟!!😐😂😂

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰

اهوم دقیقا پشتشو کرد بهمو خوابید با این ک صدای پیامکش میومد دید اولین پیاممو ک نوشتم سلام شبت بخیر د ...

باهاش حرف بزن بنظر من عادی و طبیعی نیست!

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰