_asma_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 85 عنوان از پوشک گرفتن 101 بازدید | 28 پست درود دوستانتو مراحل اولیه از پوشک گرفتن دخترم بودماز یه روزی وقتی میبردم سرویس میگفت داغه و جیش نمیکرداما خونه یا تو پوشک بعضیا وقتا جیش میکنهعفونت هم ندارهکسی تجریه ای داره دارم روانی میشم بس ک میبرم سرویس ولی جیش نمیکنه در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت.. این عو عو سگان شما نیز بگذرد امروز | 10:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flawlessss عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 425 وای این منم دقیقا..منم ده روزی میشه پوشکش نمیکنم دیوونه شدم
_asma_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 85 هر چی حساس بشی بدتر میشه،اهمیت نده،چند سالشه استرس گرفتم میگم نکنه مشکلیه در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت.. این عو عو سگان شما نیز بگذرد
flawlessss عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 425 فقط خودشو نگه میداره،میبرمش سرویس..نمیشینه..کمردردگرفتم دیگه..شبا تاصب نگه میداره خودشو..بعدباگریه بیدارمیشه میگه جیش..وقتی میبرمش یک ثانیه هم نمیشینه ک شروع شه...تاصب صدباربیدارم میکنه..میگم کاش توشلوارش جیش کنه اصن
_asma_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 85 چند سالشه دوسال و دوماه عزیزم در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت.. این عو عو سگان شما نیز بگذرد
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 17244 دوسال و دوماه عزیزم زود شروع کردی،حالا یه مدت بیخیالش بشو مثلا سه ماه دیگه دوباره شروع کن
_asma_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 85 وای این منم دقیقا..منم ده روزی میشه پوشکش نمیکنم دیوونه شدم عزیزم خیلی دوره سختیه..میشه بگید چطوریه و چکارایی میکنه...اوایلش انقد قشنگ پیش رفت یهو اینجوری شد در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت.. این عو عو سگان شما نیز بگذرد
flawlessss عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 425 درکل من اصلا هیچی بهش نگفتم..باآرامش کامل..دفعات اوب ک توی شلوارش یاتوی خونه جیش کرد بامهربونی گفتم دفعه بعدبایدبری دسشویی...ببین شلوارت اینجوری خیس شده و...اصلاتهدیدش نمیکمم یا دعوا..ولی نمیدونم چرا دسشویی رفتن دوس نداره..جایزه هم بهش دادم ولی بازم پدرمودرمیاره تا جیش کنه
_asma_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 85 فقط خودشو نگه میداره،میبرمش سرویس..نمیشینه..کمردردگرفتم دیگه..شبا تاصب نگه میداره خودشو..بعدباگریه ب ... دختر من تو پوشک جیش میکنن ولی گیرم میدت میگه پوشکمو بکندبعضی وقتام تو خونه جیش میکنه میگم بازم بهتر از جیش نکردنهنمیدونم چرا میگه داغه در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت.. این عو عو سگان شما نیز بگذرد
سمانبتمیلامیبن عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 3835 دختر من سه سال سه ماه هست هنوز پی پی نمیگه جیش خطا داره یهو تو شلوار
_asma_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 85 زود شروع کردی،حالا یه مدت بیخیالش بشو مثلا سه ماه دیگه دوباره شروع کن عزیزم خودش موقع پی پی میگفت ببرم سرویس منم دیدم خودش داره همراهی میکنه دیگه پوشک نکردمهفته اول عالی بود اصلا همه هنگ مونده بودن چطوری بدون اموزش همراهی میکنه ولی هفته دوم میگف داغه فک میکردم سوخته یا عفونت باشه ولی نبود در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت.. این عو عو سگان شما نیز بگذرد
flawlessss عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 425 عزیزم خیلی دوره سختیه..میشه بگید چطوریه و چکارایی میکنه...اوایلش انقد قشنگ پیش رفت یهو اینجوری شد آره پسرمنم دوسال ونیمشه..اوایل خوب پیش رفت خیلی..ولی انگار از پی پیش ترسید..نمیدونمفک کنم اصلا نبایدبهش بگم جیش داری؟بریم دسشویی؟من دست خودم نیس زیاد بهش میگم..اونم محل نمیدهدارم سعی میکنم دیگ بهش نگم ک چن بار جیش کنه ب خودش،بعدیادبگیره
_asma_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 85 آره پسرمنم دوسال ونیمشه..اوایل خوب پیش رفت خیلی..ولی انگار از پی پیش ترسید..نمیدونمفک کنم اصلا نباید ... من اصلا خودم بهش نمیگفتم خودش بهم میگفت جیش دارم میبردم دستشویی...دختر من برعکس پی پی شد حتما باید بره سرویس ولی برا ادرار این مشکلو دارم در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت.. این عو عو سگان شما نیز بگذرد