2777
2789
عنوان

کدوم شوهر بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 68 پست
مهمه بلاخرهبخاطر چی منصرف میشی ازشون

اخه بیمه؟

منصرف نمیشم سخته انتخاب خب اینک عروسی بگیره یا ن برا من مهم واقعا شاید برا شما اینطور نباشع

از طرفیم تحصیلات دومی بهتره و ماشین بهتری دارع اما اولی درسته ماشینش یکم پایین تره اما خونه دارع و شغلش مشخصه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکته مهم سربازی نرفتن یعنی از خیلی از حقوق اجتماعی محروم هستنشغل درست و حسابی ندارن

سربازی چه حقوقی رو از آدم میگیره؟

ممنون میشم بگید من اطلاع ندارم از این حقوق اجتماعی

درسته ممنون

سر عروسی من مادر شوهرم میگفت به زنان بگو تونست کمی چاق بشه لباس فلانی یعنی نوع دختری شو بدیم بپوشع

فقط شانس من این بود شوهر من دهن بین نیست گفت برو هر جا هر طور دوست داری بده لباس تو بدوزن

سر عروسی من مادر شوهرم میگفت به زنان بگو تونست کمی چاق بشه لباس فلانی یعنی نوع دختری شو بدیم بپوشع ف ...

خب خوبه باز شوهرتون امروزیه

بازم اذیت میشید از خانوادش ؟

من فکر میکنم هرکسی زندگی خودش رو داره و شوهر امروزی باشه و رفت و آمد نباشه دیگه تاثیری ندارن تو زندگیمون

شاید عروسی هم بگیره گفتم احتمالا نگیره اگه تلاش کنم برای عروسی و نتیجه بده خیلی خوب میشه 😂

پ تلاشتووو بکن😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره