2777
2789
عنوان

ابروهام رو میکرو کردم

116 بازدید | 17 پست

دیروز ابروهام رو میکرو کردم

ولی انگار کادری شده و پر رنگ

البته الان زخمه و ملتهبه

ولی بنظرتون درست میشه؟

کادری و پر رنگههههه ، رنگشو اصلا نمیدونم فعلا قهوه ای ، قرمز بنظر میاد چون ابروهام زخمه

نمیدونم خوب میشه یا نه آخه سنمم کمه ۱۸/۱۹ سالمه ولی اگه ابروهام اینجوری بمونه شبیه ۴۰ ساله هام

تجربه دارین؟ دخترونه و کم رنگ میشه؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از این سن این کارو کردی

ابروهام خیلی خالی داشت قرینه نبود

نمیدونم الان چجوری میشه

خداکنه رنگش بپره فقط فضاهای خالی پر شه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
ابروهام خیلی خالی داشت قرینه نبودنمیدونم الان چجوری میشهخداکنه رنگش بپره فقط فضاهای خالی پر شه

احتمالا درست میشه تا چن روز آینده

گر ک مجنونم شوی از هرچ لیلاسرترم😌 تاتویی سلطان قلبم عاشقی را از برم🫣واس منم:نفلهنفله😏....

من امروز ساعت ۱۱ نوبت دارم.ولی ۵ سال پیش هم انجام دادم. اولش زخمه بعد میریزه کمرنگ میشه

خداکنه خوب شه

نمونه کاراشو تو پیجش دیدم خیلی خوب شده

ولی نمیدونم اون عکسا مال چه زمانی بعد از انجام میکرو هست

ولی مال من الان کادری و پررنگه انگار تتو کردم

خداکنه خوب شهنمونه کاراشو تو پیجش دیدم خیلی خوب شدهولی نمیدونم اون عکسا مال چه زمانی بعد از انجام می ...

نه منم تجربه دارم اولش وحشت کردم کلی گریه شوهرم دعوا کرد چقدر زشت شدی بعد ده روز همش میریزه تازه بعد ۳۰ روز باید بری ترمیم