دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1714 عنوان فیزیککککککک 65 بازدید | 7 پست فیزیک ویدیو های نهایی کدوم استاد خوبه؟ باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻 1404/12/01 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiesl_ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 618 جواب دادن منم لایک کن میشه لطفا برای رسیدن به اونیکه دوسش دارم یه صلوات بفرستید ::) 🤍
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1714 من با هادیان فرد ارتباط گرفتم دوره فینالیست نهایی اون برا شیمی هست باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻
killera عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 2297 اون برا شیمی هست عههههه ارهههه ببخشید حواسم نبود فیزیک من یه بار استاد خارکن ویدئو شب امتحانش رو تو آپارات دیدم بدددد نبود
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1714 عههههه ارهههه ببخشید حواسم نبود فیزیک من یه بار استاد خارکن ویدئو شب امتحانش رو تو آپارات دیدم بدددد ... مرسی عزیزممم باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1714 من با عرفان قربانی نهایی پلاس میبینم خوبه خدایی راضی بودم مرسی عزیزم باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻