2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 52 پست
من دقیقااااا هفته قبل نهایی شروع کردم ب خوندنیعنی مثلا فک کن شنبه نهاییم شروع میشد من از شنبه هفته ق ...

وای چه عالی دادیییییی دختر

برا هر کدوم ویدیو دیوی؟اگه آره ویدیو چه کسی؟فرمول بیست حل کنی تمومه؟

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

افرینننننمن انسانی پایم قویه هدفم حقوقها میخوام رتبه سه رقمی به پایین بشه ولی واقعا اصولی تست زدن یا ...

تست اینقدر باید بزنی تا دستت راه بیوفته. اول آموزشی خوب کار کن بعد تایم دار. آزمون هم از نتیجه نترس تا میتونی آزمون بده واقعا کمک میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه عالی دادیییییی دختر برا هر کدوم ویدیو دیوی؟اگه آره ویدیو چه کسی؟فرمول بیست حل کنی تمومه؟

نه عزیزم ویدیو ندیدم ولی پشیمونمم

برا زیست حتما باید فرهمندنیا رو میدیدم

شیمی دبیر مدرسم فوق العاده بود،،یعنی حتی الان ک ویدیو استادای معروفم میبینم بازم به پای دبیرم نمیرسن، و اینکه فرمول بیستم خیلی خوندم برا شیمی

زیست نمونه سوال زیاد حل کن من اصلااا حتی یدونه هم حل نکردم یکی از پشیمونیام برا زیست همینه

🕳یه عدد ENTJ🕳

نه عزیزم ویدیو ندیدم ولی پشیمونممبرا زیست حتما باید فرهمندنیا رو میدیدمشیمی دبیر مدرسم فوق العاده بو ...

مرسی عزیزم

الان اوضاعت چه طوره؟

درسارو تموم کردی؟

تو دهم و یازدهم چه درسایی رو تستی جمع کرده بودی؟

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در