2777
2789

چند وقته پیش به ی اتفاقی افتاد ( در واقع حق من خورده شده بود ) که من خیلی عصبی شدم و شروع کردم به داد و هوار کردن 😤😫

تهدید کردم

کنایه های تلخ زدم

و بعدش از شدت عصبانیت چمدون بستم و از خونه پدری رفتم خونه خودم

چند روز که گذشت و آروم تر شدم فهمیدم چقدر زیاده روی کردم و عذاب وجدان گرفتم

شروع کردم ب زنگ زدن برای عذرخواهی که جوابمو ندادن ...

پیام دادم و کلی عذرخواهی کردم که باز جوابمو ندادن ...

توی خیابون داداش و زنداداشمو اتفاقی دیدم روشونو برگردوندن

پدرم و داداشم پشت سرم گفتن چقدر آدم منفور و حقیریه که میخواد برگرده

اصلا با چه رویی میخواد برگرده

واسه همیشه برای ما مرده

و محل سگ به من نمیدن

پدرم خیلی کینه ایه بنظرم هر پدر دیگه ای بود گذشت میکرد ولی دقیقا بعد از اینکه عذرخواهی کردم بیشتر برای من گارد گرفتن

شما جای من بودین چیکار میکردین ؟

بنظرتون آدم منفور دوباره میشه شخصیت و اعتبارش برگرده

مطمعنم من یک روزی شاید همین امروز شاید فردا یک روزی که نزدیکه شاید همین لحظه حرکتی ویژه و منحصر بفرد و فوق العاده توی این جهان انجام میدم چیزی که باعث پیشرفت گوشه ای از جهان بشه یا باعث درخشش قطعه ای از این زمین خاکی نمیدونم دقیقا باعث چه اتفاقی میشم فقط میدونم رسالت پر افتخاری بعهده منه که قراره بدست من به تحقق و واقعیت برسه آفرینش من برای به انجام رسوندن این رسالت هست من باعث میشم زمینی که زیر پاتونه بغلتون کرده و شما روش زباله میریزین بهش بی احترامی میکنین مثل یک الماس بدرخشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما همونی هستی که پدرت همه اوموالشو به داداشت داد؟

بله بله عزیزم

مطمعنم من یک روزی شاید همین امروز شاید فردا یک روزی که نزدیکه شاید همین لحظه حرکتی ویژه و منحصر بفرد و فوق العاده توی این جهان انجام میدم چیزی که باعث پیشرفت گوشه ای از جهان بشه یا باعث درخشش قطعه ای از این زمین خاکی نمیدونم دقیقا باعث چه اتفاقی میشم فقط میدونم رسالت پر افتخاری بعهده منه که قراره بدست من به تحقق و واقعیت برسه آفرینش من برای به انجام رسوندن این رسالت هست من باعث میشم زمینی که زیر پاتونه بغلتون کرده و شما روش زباله میریزین بهش بی احترامی میکنین مثل یک الماس بدرخشه

سخت برمیگرده. خواهر من هر بار گند میزنه تا یکی دوسال سردیم باهاش بعد تصمیم میگیریم چشم پوشی کنیم از اشتباهاتش .خلاصه دوسه سال که میگذره دوباره یه گند دیگه میزنه و خیلی جالبه همیشه ما رو مقصر میدونه و خودش رو یه قربانی

به شما هیچی نداد؟

پدرم در قید حیاته

نمیشه که تقسیم ارث کنن

فقط طلاهای مامانمو داد به داداشم

با هم تبانی کردن

داداش میگه دست باباست

بابا میگه بخاطر مشکلات مالی باید فروخته بشه

سر این دعوا راه انداختم

حالا من شدم منفور و حقیر از نظر اونا

سخت برمیگرده. خواهر من هر بار گند میزنه تا یکی دوسال سردیم باهاش بعد تصمیم میگیریم چشم پوشی کنیم از ...

آره ب نظر خودم هم سخت برمیگرده

عزیزم شما رو یادمه، به نظرم برگرد، ولی رو خودت کار کن، که تو خشک تصمیم نکیری، مطمین باش دوباره سر یه چیز دیگه تکرار می کنی، مدیریت خشم و هیجان خیای مهم خ. دیگه بعدا کاریش نمی شه کرد

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

اره منفورم باشه باز میشه درستش کرد

ولی وقتی دوست ندارن نه نمیخوان ک برگردی

یادرست شه

سعی کن خودتو قوی کنی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اره منفورم باشه باز میشه درستش کردولی وقتی دوست ندارن نه نمیخوان ک برگردییادرست شهسعی کن خودتو قوی ک ...

قوی کنم منظورت اینه که برنگردم؟؟

چرا بر گرد.

در خواست دوستی مو قبول کن

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

واقعامیتونی برنگردی؟

نمیدونم شرایط زندگیت چطوره

رفتارخونوادت چطوره

منم مثل تو پدرم همه چیشو داده پسراش

من چیزی گفتم گفت دختر فرزندحساب نمیشه چیزیم بهش نمیدم

فحشمم داد

الان سه ساله قهره

فقط درحدسلام حرف میزنیم

من میدونم بدردم نمیخورن هیچکدوم ن پدر ن مادر وخواهربرادر

اگه میتونستم هیچوقت بهشون سرنمیزدم

شمارو نمیدونم

من ازدواج کردم البته

شمااگه مجردی سخته

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂