2777
2789
عنوان

اه خسته شدم دیگه تو این خونه

178 بازدید | 18 پست

صبح تاحالا صدا تلویزیون بلند بلند خودشونم حرف میزنن درست نخوابیدم الانم بیدارم میکنه میگه پاشو بیا قالی جمع کنیم اخه من جون قالی جمع کردن دارم به بابام بگو وقتیم میگم خوابم الان نمیبینی میگه برا پول گرفتن که خوب هستی نمیدونم کار درستیه یا نه ولی میخام طرحمو یه شهر دیگه بزنم از دست اینا راحت شم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو انتحاب شهر دقت کن بدتر از خونه ت نشه... والا من دیدم دخترایی که افسردگی گرفتن تو بعضی شهرا چون رو ...

اره اینجا ک میخوام برمم یه حالت روستا داره ولی خوبیش اینه خودش پانسیون داره جا خواب هست

اره اینجا ک میخوام برمم یه حالت روستا داره ولی خوبیش اینه خودش پانسیون داره جا خواب هست

میدونم اما حتی تو اون مواردم سختی داره مثلا یکی روپوش سفیدش رو تو اب گل میشت بنده خدا... خوب بپرس بعضی جاها جای خواب با سرویس دو ساعت فرقه و چند روستای مختلف میبرن تو یه هفته

یا حوصله ندارت خرید کنن و غدا بپزن چون مامانشون میکرده قبلا مشکل سلامتی گرفتن دقت کن

خوب منم کارم سخته الانم بزور تحمل میکنم قرار باشه هر روز منو از خواب بیدار کنن روانی میشم

نمیزاره بابام مثل مامور بالا سرمه هفته ای یه بار بیشر نمیتونم برم بیرون اونم ساعت ۷ باید خونه باشم خ ...

بگو اگه سه ماهه ثبت نام نکنم جریمه میشم که درسته دروغ نیس و بگو توی سایت فقط چندتا شهر باز شهر خودمون پره که بازم دروغ نیس من خودم ده تا استان باز بود برام استان حودم و اطرافش کلا بسته بود و پارتی میخاست:(

بگو اگه سه ماهه ثبت نام نکنم جریمه میشم که درسته دروغ نیس و بگو توی سایت فقط چندتا شهر باز شهر خودمو ...

میدونی مثلا این شهری که بخوام برم شهر محرومه ۱۵ روز کار ۱۵ روز خونه اخر نصف ماه خونم مرکز شهرمونم میتونم برم ولی اونجا خونه باید بگیرم خرج خورد و خوراک کل حقوقم میره نمیدونم اخر چیکار کنم

حتی وزارت بهداشت تهرانم هم بری بدون رشوه اینا جا نمیدن باید بابات بذاره چی کار میتونه بکنه؟ ولی خدایی نکرده بدتر نشه خوب با کسی که اونجا کار میکنه حرف بزن البته میتونی خوشت نیومد انصراف بدی ولی لیشنر باید تو خونه بمونی بعدش:(

حتی وزارت بهداشت تهرانم هم بری بدون رشوه اینا جا نمیدن باید بابات بذاره چی کار میتونه بکنه؟ ولی خدای ...

حالا دوست پسرم آشنا اینا زیاد داره ولی نمیدونم میتونه کاری کنه برام یا ن

میدونی مثلا این شهری که بخوام برم شهر محرومه ۱۵ روز کار ۱۵ روز خونه اخر نصف ماه خونم مرکز شهرمونم می ...

والا من شهری که میخام برم پانسیون نداره خالا چون گفتم پدرم فوت شده یه مدارایی کردن برگشتم ببینم خونه میتونن جور کنن همه رو خود کارمندای مرکز بهداشتشون برداشته به طرحی ها نمیدن البته حق دارن بومی باید بره هر شهرش ولی خب شهر من بسته بود از شانسم چه کنم فقط به متاهل شهرای خاصی رو میدن و بی پولی بهتر از شوهر کردنه بخاطر دو سال😁