2777
2789
حس خوبی ازتون میگیرم 😊ببین هرچی بخوابی بازم خوابت میاد باید دیگه رو ی ساعت مشخصی بزاری که ثابتمن مش ...

خب پس این خوبه هر طور راحت تری پیش برو

امیدوارم موفق بشی

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

به خدا باید خودمو ... 😂

همی الان برو

اینجا چ میکنی

منم ک دانشگاهم الان باید برم بخونم

فک نکن تنهایی دختر پاشو بریم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خوشحالت برات❤️

🤍

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

برای من داشتهر وقت وارد دانشکده میشم مطمئن تر میشم که ارزششو داشتمنم وضعیتم افتضاح بود هم روحی و هم ...

میشه دعا کنی پزشکی یا دارو بیارم؟🥲با پیامت انرژی گرفتم اصن دیگع سمت گوشی و نی نی سایت نمیام

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

میشه دعا کنی پزشکی یا دارو بیارم؟🥲با پیامت انرژی گرفتم اصن دیگع سمت گوشی و نی نی سایت نمیام

عزیزم حتما

امیدوارم موفق بشی و سال دیگه این موقع تو دانشگاه مورد علاقت باشی

برای من داشتهر وقت وارد دانشکده میشم مطمئن تر میشم که ارزششو داشتمنم وضعیتم افتضاح بود هم روحی و هم ...

دقیقاااا حسایی ک ب من دست میدهههه

چقدر قشنگه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
خب پس این خوبه هر طور راحت تری پیش بروامیدوارم موفق بشی

سلامت باشی

تا جایی بتونم نظم دارم

هم پارت بندی مشاوره دارم برنامه ریزی کتاب گوشی خواب و و و ...

بعد ی سوال شما هم سال کنکورتون با این که تلاش میکردین ته دلتون میگفت یارو اینقدررر خوند و هیچ کم کسری نداشت و همه جوره اوکی و نظم داشت و قبول نشد

من چجوری میشم

سلامت باشیتا جایی بتونم نظم دارمهم پارت بندی مشاوره دارم برنامه ریزی کتاب گوشی خواب و و و ...بعد ی س ...

عادیه حست

مخصوصا این اواخر خیلی این فکرا میاد تو ذهنت

ولی تنها راهش اینه که حتی وقتی حس بدیم داشتی و ناامید بودی بخونی

من یادمه یه سری روزا با گریه کتابامو باز میکردم و تست میزدم هنوز رد اشک رو یه سری صفحه های کتاب تستم هست

فقط بدون که همه اینطور میشن و کسی قبول میشه که با وجود این حسا ادامه بده

واقعا نداره البته بستگی به توانایی های هر فرد دارهمن اینکارو کردم با اینکه الان ۲۱ سالمه هنوز هر کار ...

حالا انقد زحمت کشیدی . شغلت چیه!؟ چقد درآمد داری ؟!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
عزیزم میشه آیدی بفرستم ی وقتایی سوالی داشتم بپرسم حس خوبی انتقال میدی😊😍

عزیزم شرمند من رو همه ی اکانتام پابلیکم و میترسم شناسایی بشم

همینجا درخواست بده اگر سوالی داشتی حتما جواب میدم

حالا انقد زحمت کشیدی . شغلت چیه!؟ چقد درآمد داری ؟!

نه دیگه من زحمتی نکشیدم چون نتونستم هر مریضی که فکرشو کنی گرفتم روحی روانی داغون شدم که هنوزم خوب نشدم😂

الان معماری میخونم ترم اخرم باید یکی دوسال برم کاراموزی تا بعدش بتونم شاغل بشم اونم با درامد بسیااار پایین