2777
2789
عنوان

نمی‌دونم با این بی پولی چکار کنم

284 بازدید | 19 پست

سلام

یه عروسی فامیل نزدیک تو این ماه داریم هنوز هیچی نگرفتم.

مخارج عید هست. بعد دندونم عفونت کرده میترسم برم دندانپزشکی بگه هزینه اش زیاد میشه. یا اینکه بگه باید بکشیش.

نمیدونم چکار کنم دیگه جرئت ندارم به شوهرم بگم پول نیاز دارم میخوام برم دندانپزشکی. البته اونم دیگه پولی نداره در حد خورد و خوراک روزانه فقط.

کاش حداقل کسی رو داشتم ازش قرض میگرفتم بعد عید بهش پس بدم.🥺😔

ایران 🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولویت دندون باشه بقیه رو ولش

عروسی فامیل نزدیکه. پیش بقیه خجالت میکشم لباس مناسب نپوشم حالا چیز گرون هم انتخاب نمیکنم.

بعد ولی دندونم هم اوضاعش بحرانیه میترسم از دستش بدم.

ایران 🖤🥀

هزینه دندون که سرسام آوره اگه نمیتونی فعلا آنتی بیوتیک ( آموکسی سیلین مترونیدازول) بخور تا عفونتش خشک بشه موقتا آروم بشی

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

اولویت دندون باشه بقیه رو ولش

منم چند ماه پیش عروسی یکی از فامیلای شوهرم بود یعنی کل فامیل رفتن ارایشگاه من که بند و ابرو رفتم ارایش خووم کردم یه دونه برس حرارتی خریدم یعنی کل پولم رفت همیشه میگم کاش همینم نمیخریدم

برای دندون توی شهر خود بگرد یه جای دولتی پیدا کن و حتما برو عفونت خیلی خطر ناکهبرای ...

حالا فامیلای شوهرم عروسی میرن یه جوری میکاپ میکنن انگار خود عروسن بچه کوچیک میبرن ارایشگاه میکاپ