dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7841 عنوان علاقه زیاد من به این پسر 138 بازدید | 12 پست پسری رو ۲سال دوست داشتم ولی نمی اومدجلو بلاگر بود سعی میکرد با پست و استوری مخ مو بزنه وقتی ریپلی میکردم جواب نمیداد بعد از ۲سال یه پیام واضح دادم بهش و علاقه مو گفتم جواب نداد منم کلا بلاک و قطع ارتباط ولی با شماره تبلیغاتی هر از گاهی زنگ میزنه نظرتونو بگید هرچه در جستن آنی ،آنی امروز | 08:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7841 مبارک باشه چی مبارک باشه ؟؟ هرچه در جستن آنی ،آنی
_زری_م عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 354 اگه میخواست مختو بزنه همون ریپتو جواب میداد خیلی خودتو درگیر نکن
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13834 نظرم اینه خودت حقیقت و میفهمی ولی خودتو زدی به خواب چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7841 نظرم اینه خودت حقیقت و میفهمی ولی خودتو زدی به خواب یعنی بازی روانی بوده یا من الکی به خودم گرفتم ؟؟ هرچه در جستن آنی ،آنی
یه_حال_خوب عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 4029 از اون تیپای خطرناکه ولش کنپسرای نرمال خودشیفتن چه برسه به نوع بلاگرشون
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13834 یعنی بازی روانی بوده یا من الکی به خودم گرفتم ؟؟ هر دوش ممکنه باشهاگر میخواست مثل بچه ی ادم میومد جلو و میگفت این مسخره بازیا چیه درمیاره جدی خوشت میاد با مردی بری تو رابطه که عرضه گفتن علاقه شو اونم محکم نداره؟؟باهات بازی راه انداخته بهتر نیست خودتو از بند فکر کردن بهش ، رها کنی ؟ چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7841 هر دوش ممکنه باشهاگر میخواست مثل بچه ی ادم میومد جلو و میگفت این مسخره بازیا چیه درمیاره جدی خوشت می ... زدم دکمشو پس هرچه در جستن آنی ،آنی
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7841 از اون تیپای خطرناکه ولش کنپسرای نرمال خودشیفتن چه برسه به نوع بلاگرشون جالبه دنبال دختر خوب ام میگرده و میگه دختر خوب نیست هرچه در جستن آنی ،آنی
naziiiim عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 817 حتی جوابتم نداده ینی خوشش نمیاد از تو و دوس دختر داره چرا انقد خیال بافی کردی برای خودت🤣