melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6168 عنوان از ساعت چهار پاشدم درس بخونم ولی هی یاد مشکلاتم میوفتم تمرکز ندارم چیکار کنم 😔😔😔😔😔💔 96 بازدید | 6 پست اصن نمیتونم درست درس بخونم 🥲 💔 💔 💔 خدایا خودت نجاتم بده برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍. امروز | 06:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 10676 مشکلاتت چی هست مگه ؟؟ ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
ماتریوشکاشکستنی عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 1670 من چی بگم چون تو فکر یکیم نمیتونم درس بخونم .. تاپیک اخرم رو ببین برای ساعت چنده از اون موقع تو سرمه Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6168 مشکلاتت چی هست مگه ؟؟ تو تاپیکام هست برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6168 من چی بگم چون تو فکر یکیم نمیتونم درس بخونم .. تاپیک اخرم رو ببین برای ساعت چنده از اون موقع تو سرمه منم مث خودتم تنها نیستی:/ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
ماتریوشکاشکستنی عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 1670 منم مث خودتم تنها نیستی:/ لعنت بهشون Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.