2777
2789
عنوان

اگر می‌ترسی نیا

422 بازدید | 27 پست

بحثم راجب جن گیریه

خانما یه چیزی تازگیا فهمیدم میدونید دعانویسا با اجنه کار را میندازن

من خیلی نماز روزه،نماز شب هر چی فکرشو کنید میخونم

ولی این مشکل جدی بود از وقتی فهمیدم برمیگردم به عقب به ۲۴ سالگیم میبینم کم سر مریضی هام درد نکشیدم

مشکلاتم از این سن شروع شد ۲۶سالگی جراحی کردم الان به شدت عود کرده بیماریم

باز ته همه اینکارا دلم با خداس

دعانویس میگف باید بری پیش ملا جن از داخل بدنت بکشه بیرون

مگه میشه داریم اصلا

دور اطرافتون کسی بوده ؟

خواهشا نگید دروغه و خواهشا نگید توکه ادعای نماز روزه داری چرا رفتی پیش دعانویس بخدا عذاب دارم میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پناه بر خدا

خدا هیچوقت اجازه نمیده یه موجود در به موجود دیگه تا این حد رسوخ کنه

ایمانت رو بیشتر کن قوی تر از همیشه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

آره الان داشت قرآن تفسیر میکرد میگفت حضرت سلیمان علم غریبه همون دعانویسی و جادو بلد بود اما هرگز کافر نشد و انجام نداد مردمی که انجام میدادن کافر شدن و دوتا فرشته به اسم هاروت و ماروت از طرف خدا مامور شدن به مردم راههای باطل کردن سحر رو یاد بدن ولی تاکید کرده بود که این کفره و هرکسی سراغش میره کافره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من خودم داشتم؛؛؛ رفت

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

بیماری برای همه هست. کسی که جن تو بدنشه وضعش خیلی وخیمه.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

سوره بقره بگذار تو خونه گوش بدهمنم حالم خوب نیست فقط با قرآندارم قرآن حفظ میکنمسوره بقره صوتی و این ...

میان بخوابم شب وروزم شده جن جن جن خستم کردن میان تو خواب گاهی وقتا دست میزنن بهم حالم بد میشه تهش بریدم رفتم اسم جن هم گف گف تو وجودت داری تا رفع نشه نمیتونی کاری کنی

اگر واقعا زندگیتو دوس داری رها کن دعا نویس رو یه حرز ابی دجانه و یه حرز امام جواد بگیر حتماً به اسم خودت زنگ بزن دفتر مکارم شیرازی بگو یکیو میخوام حرز بنویسه خلاصه پیگیر شو

کاربری دست دو نفره دوستان