2777
2789

هر وقت کمک مالی به یه نیازمند میکنم حالم خوبه

فعلا خودم اون نیازمنده هستم😩😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نماز خوندن و روزه گرفتن شروع کردم این به تازگی خیلی خوش حال ترم کرده 🤩

التماس دعا

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

چهارشنبه پک درست کردم بردم دادم به شاگرد مکانیکای محلمون و زباله گردا

و زمان اتفاقات اخیری که افتاد توی بیمارستان یه پسر کم سن و سال رو آوردن چشمش رو باید تخلیه میکرد مادرش نبود فقط پدرش بود خیلی حالش بد بود حتی آبم نمیخورد با اینکه مامانمم همون شرایط رو داشت یه کیک و آبمیوه مال خودم بود از صبح هیچی نخورده بودم رفتم نشستم کنارش گفتم بخور از عصر که اومدی هیچی نخوردی با غصه خوردن چیزی درست نمیشه کیک و آبمیوه رو باز کردم دادم دستش یکم باهاش حرف زدم یکم بهتر که شد برگشتم پیش مامانم

این دو تا کار باعث شدن حالم بهتر بشه💞

کلا کمک کردن به دیگران برام لذت بخشه

I will hate the year 1404for the rest of my life🙂❤️🩹

منم با اطرافیان کمک میکنم و مادی و معنوی..سرویس دهیم عمومی ندارع..آخرش توقع ها بالا و من بد هستم...به نظرم باید در برابر افراد بی چشم و رو نرخم رو ببرم بالا..فایده ندارع آخر من موندم زانو درد و قلب درد و هزار بیماری از فکر بقیه...

اون دیگه نیازمند نبوده پررو بوده

نیازمند واقعی از کسی کمک نمیگیره

من تو اقوام کسی رو میشناسم که واقعا نیازمنده اما با ابرو....اینجور افراد رو باید هواشونو داشت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگه همین چندوقتو در نظر بگیرم یه کتاب خوب خوندم

اسمش چی بود ؟

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»