2777
2789
عنوان

دیگه از دست تفکرات عهد دقیانوسیشون خسته شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 85 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا خدا🙄😐 اعصابم خرد شد

میبینی من چقدر بدبختم

تاپیک اون روز میرقصم و میخندم رو بخون . صفحه 2 و 3 . میفهمی اوج بدبختیو

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

وقتی بیدارت کرد داد بزن بگو پریودم ولم کن قدات اونقدر بلند باشه که همه اعضای خونه بفهمن باورمنمیشههن ...

من واسه اینکه غیرمستقیم بفهمونم پریودم چندساله با مامانم دعوا دارم بعد میگی داد بزن بگو خب همونجا شرحه شرحه م میکنه که

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

منم مثل تو خوابم سنگینهخودتو داخل تختخواب سنگین بگیر که یعنی خوابی و نمیخوای پا بشی. مادرت خسته میشه ...

همرو امتحان کردم :)

من خواب باشم کسی جرعت داره یک کلیو متری من بیاد

خوشبحالت اینا حالیشون نیست

من واسه اینکه غیرمستقیم بفهمونم پریودم چندساله با مامانم دعوا دارم بعد میگی داد بزن بگو خب همونجا شر ...

هیچ کاریت نمیتونه بکنه

داد بزن فقط

قبحش که بریزه عادت میکنه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

سختیش همون بار اوله خیلی راحت بگو روزه نیستم

تمام شد و رفت

من جلو پسرم چیزی نمیخورم یه بار ناهار خوردم باهاش رفت پیش پدر شوهرم گفت مامانم روزه نیس حالا شانس آوردم پدرشوهرم بود جلو برادر شوهرم نگفت

البته خجالت نکشیدم گفتم میدونه بلاخره زن ها چند روز نمیگیرن با اینکه هر وقت میاد پیشم روم نیس جلوش روسری میزنم

هیچ کاریت نمیتونه بکنهداد بزن فقط قبحش که بریزه عادت میکنه

امتحانش میکنم فردا راست میگی

به قول معروف مرگ یبار شیونم یه بار

همیشه با خودم گفتم کسایی که مامانشون اینطوریه چه زجری میکشن زمان پریودی

حساس نشو عزیزم اهمیت نده بگیر بخواب

پدرته،جرمی ک مرتکب نشدی متوجه هم شد ک شد

من حتی پیش پدربزرگمم ممکنه یهو بگم بنظرم خجالت نداره اصلا

در واقع چیزی نیست که بخاطرش خجالت کشید

I will hate the year 1404for the rest of my life🙂❤️🩹

سختیش همون بار اوله خیلی راحت بگو روزه نیستم تمام شد و رفت من جلو پسرم چیزی نمیخورم یه بار ناهار خور ...

فکر کنم اره واقعا مجبورم یبار تمومش کنم بره . میگم فردا

میبینی من چقدر بدبختمتاپیک اون روز میرقصم و میخندم رو بخون . صفحه 2 و 3 . میفهمی اوج بدبختیو

خوندم

الهی به حق این ماه مبارک خدا یا درستشون کنه یا از رو زمین ورشون داره

خیلی ناراحت شدم خوندم تاپیکتو

پدر باید پناه و تکیه گاه دخترش باشه نه ...

🌷🌷👏

خوشبحالت اینا حالیشون نیست

من غربتی ام 😂یعنی عصبی

تو خونه به من میگن صدای اینو در نیارید

عادتشون دادم

ببار ب مامانم گفتم خوووب بابا به نمیگه کجا بودی

مامانم گفت اگ بگه ولش نمیکنی دعواش میکنی 😂

بیا توت فرنگی بردار🍓